Terug Hulp nodig
2036 keer bekeken

Ondernemers | Succesvol met social media - deel 3

Aan de slag met social media
Ondernemers | Succesvol met social media - deel 3

Opvallen als ondernemer en meer klanten werven? Voor (startende) ondernemers klinkt dit als muziek in de oren. Maar het promoten van je eigen bedrijf is soms lastig. Social media helpt je hierbij. Sterker nog, het is een onmisbaar onderdeel van een onderneming. De vraag is daarom niet of maar hoe je social media inzet. In een serie van 3 webinars leer je hoe je social media effectief inzet voor het promoten van jouw bedrijf.

In dit webinar geeft marketing expert Michel Ariëns van .CREW praktische tips om echt aan de slag te gaan met social media. Ook laat hij zien welke hulpmiddelen je kunt gebruiken om het jezelf makkelijker te maken, zoals:

• Planningsapps
• Creatie tools
• Management tools
• Analyse tools

Heb je een vraag over dit onderwerp? Geef deze door bij je aanmelding. Tijdens het webinar worden een aantal geselecteerde vragen beantwoord.

Tip: Volg ook de webinars deel 1 en deel 2 uit de serie ‘Succesvol met social media’.  

Ter info: Wanneer je je aanmeldt voor dit webinar krijg je standaard 2 e-mails. Een bevestigingsmail en een e-mail om het webinar in je agenda te plaatsen (bijvoorbeeld Outlook of Google Agenda). Heb je de bevestigingsmail niet ontvangen? Kijk dan in je spamfolder. 

Je kunt het webinar volgen op je computer, laptop, tablet of je mobiele telefoon. Bekijk ook het overzicht voor de aankomende webinars.

Heb je nog vragen? Stuur dan een e-mail naar: webinar@uwv.nl.

 

donderdag

28

oktober 2021

Dit webinar heeft al plaatsgevonden. Log in om het terug te kijken.