Terug Hulp nodig

In 4 stappen naar een succesvol netwerkgesprek

In 4 stappen naar een succesvol netwerkgesprek

Netwerken is dé manier om aan een nieuwe baan te komen. Maar wat is netwerken nu precies? Netwerken is het leggen en onderhouden van contacten. Deze contacten kunnen je verder helpen in je werk, carrière en privéleven. Het doel van netwerken is om kennis, informatie en contacten met elkaar te delen. Een goed netwerk biedt meer kansen op banen, opdrachten, personeel en nieuwe klanten. Dus hoe groter je netwerk, hoe groter de kans dat je via je netwerk een nieuwe baan vindt! Netwerkgesprek Netwerken is heel nuttig voor je carrière. Het is dus belangrijk dat je netwerkgesprek een succes is.

In dit webinar vertellen we je hoe je in 4 stappen een succesvol netwerkgesprek houdt. We behandelen de volgende stappen:
• Bepaal het doel van je netwerkgesprek
• Bedenk wie jou kan helpen
• Bereid je voor op je netwerkgesprek
• Blijf in contact na het gesprek

Na deze 4 stappen, leggen we ook uit wat je vooral niet moet doen tijdens het netwerken.

Ter info: Wanneer je je aanmeldt voor dit webinar krijg je standaard 2 e-mails. Een bevestigingsmail en een e-mail om het webinar in je agenda te plaatsen (bijvoorbeeld Outlook of Google Agenda). Heb je de bevestigingsmail niet ontvangen? Kijk dan in je spamfolder. 

Je kunt het webinar volgen op je computer, laptop, tablet of je mobiele telefoon. Bekijk ook het overzicht voor de aankomende webinars.

Heb je nog vragen? Stuur dan een e-mail naar: webinar@uwv.nl.

donderdag

27

januari 2022

Dit webinar heeft al plaatsgevonden en is niet meer beschikbaar.