Terug Hulp nodig

Uitzendwerk: de weg naar nieuwe mogelijkheden!

Uitzendwerk: de weg naar nieuwe mogelijkheden!

Werken als uitzendkracht via een uitzendbureau. Het is een goede manier om (weer) aan het werk te gaan. Bij een uitzendbureau komen vraag en aanbod van werk samen. Een uitzendbureau heeft een groot netwerk en veel kennis over de arbeidsmarkt. Een uitzendbureau kan je mede daardoor helpen met het vinden van werk dat bij je past. Werken via een uitzendbureau kan daarnaast een goede manier zijn om jezelf te oriënteren en te ontwikkelen. De stap naar uitzendwerk is dan ook een stap die het overwegen waard is!

In dit webinar ontdek je wat een uitzendbureau voor jou kan betekenen in jouw zoektocht naar werk. We geven daarbij antwoord op vragen als:

• Wat kun je verwachten van een uitzendbureau?
• Hoe werkt een uitzendbureau?
• Wat zijn de voor- en nadelen van uitzendwerk? 

Ter info: Wanneer je je aanmeldt voor dit webinar krijg je standaard 2 e-mails. Een bevestigingsmail en een e-mail om het webinar in je agenda te plaatsen (bijvoorbeeld Outlook of Google Agenda). Heb je de bevestigingsmail niet ontvangen? Kijk dan in je spamfolder. 

Je kunt het webinar volgen op je computer, laptop, tablet of je mobiele telefoon. Bekijk ook het overzicht voor de aankomende webinars.

Heb je nog vragen? Stuur dan een e-mail naar: webinar@uwv.nl.

 

dinsdag

26

april 2022

Dit webinar heeft al plaatsgevonden, indien u hiervoor was aangemeld kunt u inloggen om het terug te kijken.