Terug Hulp nodig
4755 keer bekeken

Mindmappen: een creatief hulpmiddel bij het solliciteren

Mindmappen: een creatief hulpmiddel bij het solliciteren

Je wilt je cv of sollicitatiebrief schrijven, je netwerk in kaart aan brengen of je zoekt naar een leuke baan. Eenmaal achter de laptop weet je niet wat je moet opschrijven. Herken je dit?

 

Solliciteren is best moeilijk. Door te mindmappen krijg je een goed beeld van je competenties en werkervaring. Die zijn belangrijk voor bijvoorbeeld de functie waarop je gaat solliciteren of als je wilt overstappen naar een ander beroep. Daarnaast kun je de mindmap op veel meer manieren toepassen.

 

Wil je weten hoe mindmappen werkt? Meld je dan aan voor het webinar. Tijdens deze online sessie ga je actief meedoen.Zorg dat je dit bij de hand hebt:

⦁ Een geschikte vacature (zie de bevestigingsmail voor meer informatie)

⦁ Pen en papier

 

Ter info: Wanneer je je aanmeldt voor dit webinar krijg je standaard 2 e-mails. Een bevestigingsmail en een e-mail om het webinar in je agenda te plaatsen (bijvoorbeeld Outlook of Google Agenda). Heb je de bevestigingsmail niet ontvangen? Kijk dan in je spamfolder.

Je kunt het webinar volgen op je computer, laptop, tablet of je mobiele telefoon. Bekijk ook het overzicht voor de aankomende webinars.

Heb je nog vragen? Stuur dan een e-mail naar: webinar@uwv.nl.

maandag

4

juli 2022

Dit webinar heeft al plaatsgevonden. Log in om het terug te kijken.