Terug Hulp nodig
4351 keer bekeken

Technologie in het sollicitatieproces: hoe zit dat?

Lees de omschrijvingstekst aandachtig voordat je je aanmeldt
Technologie in het sollicitatieproces: hoe zit dat?

Vaak staan we er niet zo bij stil, maar werkgevers maken ook steeds vaker gebruik van technologie tijdens een sollicitatieproces. Denk aan intelligente zoekmachines die snel passende vacatures weergeven. Of aan software die aan de hand van keywords jouw cv scannen. Als je je bewust bent van deze technologie kun je hierop dan ook invloed uitoefenen? En zo ja, hoe?

Tim is docent in de maatschappelijke impact van kunstmatige intelligentie. In dit webinar vertelt hij over kunstmatige technologie tijdens het sollicitatieproces. Dat doet hij aan de hand van voorbeelden en van kijkersvragen.

 

Om dit webinar te volgen is het handig om al wat te weten over kunstmatige intelligentie. Bekijk vooraf deze TEDtalk. Of lees meer over kunstmatige intelligentie op digitaleoverheid.nl.

 

Ter info: Wanneer je je aanmeldt voor dit webinar krijg je standaard 2 e-mails. Een bevestigingsmail en een e-mail om het webinar in je agenda te plaatsen (bijvoorbeeld Outlook of Google Agenda). Heb je de bevestigingsmail niet ontvangen? Kijk dan in je spamfolder.

Je kunt het webinar volgen op je computer, laptop, tablet of je mobiele telefoon. Bekijk ook het overzicht voor de aankomende webinars.

Heb je nog vragen? Stuur dan een e-mail naar: webinar@uwv.nl

donderdag

28

juli 2022

Dit webinar heeft al plaatsgevonden. Log in om het terug te kijken.