Terug Hulp nodig
1263 keer bekeken

Intercedenten aan het woord: zo kom je binnen bij een uitzendbureau!

Intercedenten aan het woord: zo kom je binnen bij een uitzendbureau!

Weet je niet precies hoe je binnenkomt bij een uitzendbureau? Of vind je het spannend om met hen het gesprek aan te gaan? Daar kun je nu verandering in brengen. Intercedenten Lars Haverbus (Connect) en Sharon Heupers (Timing) vertellen je alles over hoe jij je kunt presenteren bij een uitzendbureau. Hoe kijkt een intercedent naar jou als sollicitant? En wat doet een intercedent voor jou? Ook geven zij in dit webinar praktische tips om met succes aan de slag te gaan via een uitzendbureau. 

Heb je al een vraag die je graag aan Lars en Sharon zou willen stellen? Laat deze dan achter wanneer je je aanmeldt voor het webinar.

Ter info: Wanneer je je aanmeldt voor dit webinar krijg je standaard 2 e-mails. Een bevestigingsmail en een e-mail om het webinar in je agenda te plaatsen (bijvoorbeeld Outlook of Google Agenda). Heb je de bevestigingsmail niet ontvangen? Kijk dan in je spamfolder. 

Je kunt het webinar volgen op je computer, laptop, tablet of je mobiele telefoon. Bekijk ook het overzicht voor de aankomende webinars.

Heb je nog vragen? Stuur dan een e-mail naar: webinar@uwv.nl.

 

dinsdag

27

september 2022

Dit webinar heeft al plaatsgevonden. Log in om het terug te kijken.