Terug Hulp nodig
4159 keer bekeken

Met een positieve blik solliciteren

Met een positieve blik solliciteren

Tijdens dit webinar gaan we op zoek naar jouw werkgeluk. Niet alleen jouw werkgeluk in een nieuwe baan, maar juist ook tijdens de zoektocht.

Evelien Veenman is expert op het gebied van werkgeluk en werkt als coach en trainer bij UWV. In deze tijden wordt er nog meer mentale veerkracht verwacht van werkzoekenden. Hoe houd je een gezonde werk-privé balans als je aan het solliciteren bent?

Na dit webinar heb je meer inzicht in wat werkgeluk is voor jou en hoe je energie kunt houden tijdens het solliciteren. Je weet een betere balans te vinden, waardoor je naast je inspanningen ook ontspanning vindt. Zo ga je met nieuwe energie én op een manier die bij jou past op zoek naar een nieuwe baan!

Ter info: Wanneer je je aanmeldt voor dit webinar krijg je standaard 2 e-mails. Een bevestigingsmail en een e-mail om het webinar in je agenda te plaatsen (bijvoorbeeld Outlook of Google Agenda). Heb je de bevestigingsmail niet ontvangen? Kijk dan in je spamfolder. 

 Je kunt het webinar volgen op je computer, laptop, tablet of je mobiele telefoon. Bekijk ook het overzicht voor de aankomende webinars.

Heb je nog vragen? Stuur dan een e-mail naar: webinar@uwv.nl.

donderdag

20

april 2023

Dit webinar heeft al plaatsgevonden. Log in om het terug te kijken.