Terug Hulp nodig
2494 keer bekeken

De uitzendbranche, daar ga ik nooit in werken. Of toch wel?

De uitzendbranche, daar ga ik nooit in werken. Of toch wel?

Uitzendwerk heeft niet bij iedereen een goede naam. Zo wordt gedacht dat je beter direct bij een bedrijf kunt solliciteren. Toch biedt deze manier van werken volop kansen. Je kunt verschillende soorten werk proberen, jouw kwaliteiten stap voor stap verbeteren en werkervaring opbouwen. Je krijgt de kans om bij meerdere bedrijven binnen te kijken en je netwerk te vergroten. 

In dit webinar vertellen wij jou meer over de kansen die werken via een uitzendbureau jou kunnen bieden. Maar ook over de vooroordelen die mensen hebben over deze manier van werken en wat daarvan klopt. Het verhaal wordt onderbouwd met cijfers en ervaringen, zodat jij na dit webinar weet of werken via een uitzendbureau bij jou past. Bovendien geven we tips hoe je als uitzendkracht aan de slag kunt gaan. 

 

Bij je aanmelding is er een mogelijkheid om vooraf vragen te stellen. We willen je vragen om deze ruimte te gebruiken om jouw vooroordelen of overtuigingen over de uitzendbranche met ons te delen, zodat we hier mogelijk verder op in kunnen gaan tijdens het webinar. Bij voorbaat dank. 

 

Ter info: Wanneer je je aanmeldt voor dit webinar krijg je standaard 2 e-mails. Een bevestigingsmail en een e-mail om het webinar in je agenda te plaatsen (bijvoorbeeld Outlook of Google Agenda). Heb je de bevestigingsmail niet ontvangen? Kijk dan in je spamfolder. 

Je kunt het webinar volgen op je computer, laptop, tablet of je mobiele telefoon. Bekijk ook het overzicht voor de aankomende webinars.

Heb je nog vragen? Stuur dan een e-mail naar: webinar@uwv.nl.

 

dinsdag

28

mei 2024

Dit webinar heeft al plaatsgevonden. Log in om het terug te kijken.