Terug Hulp nodig
Regio in beeld Jaarlijks schetst UWV met de publicatie Regio in Beeld de situatie op de arbeidsmarkt in de 35 arbeidsmarktregio’s. In de komende editie van Regio in Beeld 2020 staat de ...
829 keer bekeken

Regio in beeld

Regio in beeld

Jaarlijks schetst UWV met de publicatie Regio in Beeld de situatie op de arbeidsmarkt in de 35 arbeidsmarktregio’s. In de komende editie van Regio in Beeld 2020 staat de impact van corona op de arbeidsmarkt centraal. Graag gaan we daarover met u in gesprek. 

 

Bijeenkomsten

Zoals elk jaar bespreken we Regio in Beeld tijdens diverse regionale en lokale bijeenkomsten in het land. Daarnaast organiseren we dit jaar voor onze samenwerkingspartners ook een landelijke bijeenkomst in de vorm van een online webinar. U kunt actief deelnemen tijdens dit webinar en via de chat vragen stellen aan Tof Thissen en Rob Witjes.

Inhoud programma

We bespreken het actuele beeld op de arbeidsmarkt. Wat is de impact van de coronacrisis? Hoe ontwikkelen vraag en aanbod zich en waar zit de mismatch? Wat zijn de uitdagingen en hoe kunnen we die samen aangaan in deze turbulente arbeidsmarkt? Hiermee willen we u inspireren voor onze samenwerking in de toekomst.

 

Sprekers

Tof Thissen: Directeur UWV Werkbedrijf

Rob Witjes: Hoofd Arbeidsmarktinformatie en –advies UWV

Gespreksleider

Wouter Kurpershoek: journalist voor o.a. NOS Journaal

donderdag

29

oktober 2020

Dit webinar heeft al plaatsgevonden.