Terug Hulp nodig
941 keer bekeken

Webinar | Bedrijfseconomisch ontslag | De do’s en don’ts

Medewerkers ontslaan om bedrijfseconomische redenen? Wij laten zien waar u op moet letten.

Hoewel er krapte is op de arbeidsmarkt vallen er in sommige sectoren toch ontslagen. De keuze om medewerkers te ontslaan is vaak moeilijk en waarschijnlijk geen dagelijkse kost voor u. De aanloop naar ontslag is een lastig proces, zeker als u daar niet mee bekend bent.

In het webinar ‘Bedrijfseconomisch ontslag’ nemen wij in 45 minuten met u door wat er bij ontslag om bedrijfseconomische redenen komt kijken. Vanaf uw besluit tot reorganisatie en daarbij afscheid te nemen van één of meer werknemers,  tot de ontslagprocedure bij UWV en de afronding van het dienstverband.

Deskundigen van de afdeling Arbeidsjuridische Dienstverlening van UWV leggen het u rustig en stap voor stap uit. Wat betekent bijvoorbeeld “ontslag met wederzijds goedvinden”? Waar vind ik de juiste formulieren? Welke informatie heeft UWV nodig? Mag een medewerker zich ziekmelden tijdens een ontslagprocedure? Is mijn werknemer na de beslissing van UWV direct uit dienst?

Het webinar vindt plaats op vrijdag 17 februari van 14.00 tot 14.45 uur. Na afloop van het webinar ontvangt u een mail met een overzicht van de belangrijkste punten uit het webinar en waar u meer informatie over onze dienstverlening kunt vinden. Het is ook mogelijk om dit webinar terug te kijken. Als u zich aanmeldt, ontvangt u automatisch de terugkijklink.

vrijdag

17

februari 2023

Dit webinar heeft al plaatsgevonden, u dient ingelogd te zijn om het terug te kijken.