Terug Hulp nodig
88 keer bekeken

De urgentie van innovatie voor logistiek dienstverleners

De urgentie van innovatie voor logistiek dienstverleners

De druk op logistiek dienstverleners om te innoveren neemt snel toe. De IT-tools hiervoor zijn er, maar innoveren bestaat uit meer dan alleen het invoegen van nieuwe technologie. Change management, het meekrijgen van werknemers, is minstens zo belangrijk. IT-leverancier Kewill en Logistiek.nl organiseren een webinar waarin innovatie in logistiek centraal staat. Aan bod komen tips en klantverhalen.

De druk om te innoveren komt voor logistiek dienstverleners vooral  vanuit de verladershoek s en vanuit de consument. De behoefte neemt toe om altijd en overal zendingen te kunnen volgen, de afleverprestaties te meten én leveringen op elk gewenst moment kunnen ontvangen. Om aan deze behoeften te kunnen voldoen is innovatieve software onmisbaar. Ook is hiervoor een andere mindset nodig onder het  personeel  dat vandaag de dag in distributiecentra en op planning afdelingen te vinden is.

Innovatie, ketenintegratie en inspelen op de toekomst
In dit webinar over innovatie komen naast innovatie ook de onderwerpen ketenintegratie en inspelen op de toekomst aan bod, inclusief subthema’s als control towers en the Internet of Things. Tijdens dit webinar zal de nadruk liggen op een praktische aanpak en haalbaarheid van innovatie. De tips/adviezen moeten logistiek dienstverleners helpen bij het maken van een goede start bij het beklimmen van de innovatieladder.

We hebben inmiddels al bijna 100 aanmeldingen, zorg dat u erbij bent!

donderdag

24

november 2016

Dit webinar heeft al plaatsgevonden, u dient ingelogd te zijn om het terug te kijken.