Webinar overzicht Hulp nodig
Veranderende supply chains vragen om een ander WMS WMS webinar met Blokker en Forever Direct Hoe kan een WMS bijdragen aan optimalisatie van de supply chain in een veranderende omgeving? Kijk en luister naar het webinar m...
190 keer bekeken

Veranderende supply chains vragen om een ander WMS

Veranderende supply chains vragen om een ander WMS

WMS webinar met Blokker en Forever Direct

Hoe kan een WMS bijdragen aan optimalisatie van de supply chain in een veranderende omgeving? Kijk en luister naar het webinar met Blokker en Forever Direct ter voorbereiding op de WMS-dag.


De supply chain verandert. Het is steeds opener en flexibeler. Opdrachtgevers willen meer informatie én meer koppelingsmogelijkheden hebben. Met oude systemen is dit lastig, omdat die gesloten zijn. Als u er informatie uit wilt krijgen, moet u een programmeur inschakelen en dat kost tijd en geld. Met moderne systemen kunt u dat makkelijker voor elkaar krijgen. Logistiek dienstverleners en verladers vervangen hun verouderde systemen. De nieuwe pakketten werken doorgaans in de cloud. Zijn deze systemen eenvoudiger te implementeren? En is dit gemakkelijk op te schalen, of niet? Tijdens dit webinar over de WMS-dag gaan we op deze onderwerpen in.   

Omnichannel bij Blokker
Blokker is eveneens van de partij tijdens het webinar en de daar op aansluitende WMS-dag. Centric is al jarenlang partner op ICT gebied voor de diverse winkelformules van Blokker. In het dc in Mijdrecht is het WMS pakket Locus destijds geïmplementeerd. Al snel wilde niemand van de medewerkers terug naar de situatie voor de implementatie. Het pakket bracht veel structuur, meer overzicht en inzicht in de processen.
In een recent rapport van Shopping Tomorrow geeft Blokker een toelichting op de omnichannel activiteiten, die meer zijn gebundeld om focus te kunnen leggen. De vertaling naar de besturing van processen is een volgende stap. Wat brengt de dynamiek rond e-commerce teweeg voor systemen als het WMS? Tijdens de discussies op het webinar en de WMS-dag gaat site manager Roel Megens daar een antwoord op geven.

Integratiestrategie van Forever Direct 
Het Amerikaanse concern Forever Direct nam Manhattan Associates in de arm voor het WMS en de supply chain software om de betrouwbaarheid naar klanten en efficiency in processen te waarborgen. “We laten een stijgende lijn zien in het serviceniveau naar onze klanten”, zei Martin Zegers toen. Tijdens het webinar en de WMS-dag kijken we terug maar ook vooruit. Vooral de integratie van elf regionale dc’s naar 1 organisatie in Europa, het faciliteren van de enorme groei en de strategie op supply chain gebied voor de komende jaren worden besproken.

Voor wie is dit webinar? 
Warehouse, supply chain, ICT en logistiek managers. En voor iedereen die magazijn(gerelateerde) processen wil optimaliseren.   

Neem deel aan dit gratis webinar op 28 maart om 12.00 uur en schrijf u gratis in.

dinsdag

28

maart 2017

Dit webinar heeft al plaatsgevonden.