Terug Hulp nodig

Contentmarketing: Contentcreatie de baas

Contentmarketing: Contentcreatie de baas

Contentmarketing: Contentcreatie de baas (webinar 2)

Als er één uitdaging is waar B2B marketeers die aan de slag gaan met contentmarketing over struikelen, dan is het wel de creatie van content. Vaak ben je vrijwel in je eentje op marketing...je bent geen tekstschrijver en al was je dat wel, je komt simpelweg handjes tekort. Toch moet er een berg content komen om je marketingmachine te voeden. Hoe kom je dan tot content die écht relevant is voor je publiek? Waar moet die content over gaan? Hoe borg je de kwaliteit? En wie gaat het maken?

Uitdagingen en oplossingen uit de praktijk
In deze tweede webinar in de serie 'Contentmarketing de baas' gaan we hierover in gesprek met Jeroen Rietvelt, eigenaar van contentmarketingbureau station zeeland. Jeroen kent de uitdagingen van contentcreatie vanuit de praktijk en we vragen hem hoe je die de baas wordt.

Niet te lang en volop interactief
De webinar duurt slechts een half uur en is interactief. Je kunt vragen stellen en je krijgt direct antwoord van onze specialisten.  

Over Jeroen Rietvelt
Jeroen ondersteunt bedrijven bij de creatie, vindbaarheid en distributie van content. Hij helpt ze om de problemen van hun klant centraal te stellen in hun marketingstrategie. Jeroen heeft een journalistieke achtergrond en heeft daarnaast ruime ervaring in marketingrollen bij uiteenlopende B2B en B2C organisaties.

 

De laatste webinar in deze serie vindt plaats op 24 oktober:
24-10 Contentmarketing: Implementatie de baas
 

dinsdag

10

oktober 2017

Dit webinar heeft al plaatsgevonden en is niet meer beschikbaar.