Terug Hulp nodig

Contentmarketing: Implementatie de baas

Contentmarketing: Implementatie de baas

Contentmarketing: Implementatie de baas (webinar 3)

Als je eenmaal een goede start hebt gemaakt met contentmarketing, dan loop je er onherroepelijk tegenaan dat je de rest van de organisatie nog mee moet krijgen. Zonder de kennis van je collega’s over je producten, je markt en je klanten is het lastig om geloofwaardige content te maken. En nog belangrijker: wat je (potentiële) klanten zien en lezen in je content, moeten je collega’s waarmaken in de praktijk. Hoe zorg je in de praktijk dat contentmarketing geen marketingfeestje blijft, maar een nieuwe manier van denken waar iedereen in je organisatie achter staat en aan bij draagt? 

In deze derde webinar in de serie Contentmarketing de baas, gaan we hierover in gesprek met een ervaringsdeskundige op dit gebied: Marieke Heesakkers. Marieke is werkzaam als Marketing Manager bij Berkvens Deursystemen en Limburgia Utiliteitsdeuren. Daar bouwt ze vanaf 2014 succesvol aan een inbound marketingstrategie, waarbij het enthousiasmeren en trainen van collega’s een cruciale rol speelde. Daarnaast adviseert ze als zelfstandig ondernemer B2B-bedrijven strategisch op het gebied van thought leadership, content marketing (strategie) en inbound marketing.

Niet te lang en volop interactief
De webinar duurt slechts een half uur en is interactief. Je kunt live vragen stellen en je krijgt direct antwoord van onze specialisten. 

 

dinsdag

24

oktober 2017

Dit webinar heeft al plaatsgevonden en is niet meer beschikbaar.