Terug Hulp nodig

Veilig vluchten bij rook en brand

Veilig vluchten bij rook en brand

Het onderwerp 'Vluchtwegen' is actueler dan ooit. Er zijn helaas vele voorbeelden van branden met een dodelijke afloop en steeds laait de discussie over vluchtwegen op. In het gratis webinar op 6 juni 2018, gaat ir. Ruud van Herpen niet alleen in op de huidige eisen, maar gaat hij ook dieper in op ontwerpende en uitvoerende bouw van vluchtwegen Zo komen onder andere vluchtrouteaanduiding, compartimentering, nooddeuren, BMI en RWA aan bod.   

 

Voor wie? 

De inhoud van dit gratis webinar is afgestemd op alle betrokkenen op het gebied van veilig vluchten: opdrachtgevers, architecten, brandpreventisten, raadgevende & adviserende ingenieurs.   

 

Dit mag je niet missen

Volg het webinar en je bent binnen een half uur op de hoogte van het belang van veilige vluchtwegen. Hoe je deze ontwerpt, inricht, onderhoudt en inspecteert. Aan het einde van het webinar kan je hierover vragen stellen.  

 

Webinar in het kort  

Start: woensdag 6 juni, 12:30

Duur: 45 minuten incl. Q&A 

Prijs: gratis

Spreker:  ir. Ruud van Herpen, Fellow Fire Safety Engineering bij de TU Eindhoven en technisch directeur van Nieman Raadgevende Ingenieurs

Organisator: Brandveilig.com

Mede mogelijk gemaakt door: GND Garantiedeuren

 

 

Over GND Garantiedeuren

Deurprestaties verkennen? GND-label scannen! Alle deurprestaties van GND-deuren, inclusief de brandwerendheid, zijn vanaf nu in één oogopslag af te lezen van het nieuwe garantielabel. Het is een kwestie van de QR-code scannen met de speciaal ontwikkelde app ‘GND deur scanner’. Deze is gratis te downloaden en biedt ook aanvullende informatie over de op het label vermelde veiligheidscategorieën en -waarden.

Garantiestichting GND is de overkoepelende organisatie van toonaangevende Nederlandse houten deurenfabrikanten die een gegarandeerde kwaliteit bieden. De aangesloten fabrikanten bieden met de GND-zekerheidsklassen garantie op de functionele prestaties van het geleverde en gemonteerde product.

Ga voor informatie naar www.gnd.nl

 

 

Bij aanmelding zullen je contactgegevens opgenomen worden in het bestand van Online Seminar en Vakmedianet. 

Privacy statement Online Seminar

Privacy statement Vakmedianet

woensdag

6

juni 2018

Dit webinar heeft al plaatsgevonden en is niet meer beschikbaar.