Terug Hulp nodig

Iederéén risicoleider: een nieuw perspectief!

Spreker: Martin van Staveren
Iederéén risicoleider: een nieuw perspectief!

Ga er maar aanstaan: in de dagelijkse dynamiek daadwerkelijk bijdragen aan ambitieuze organisatiedoelen. Dit maakt het effectief durven omgaan met onzekerheden, risico’s én kansen urgenter dan ooit. Alleen, het daarvoor bedoelde risicomanagement ontaardt vaak in een papieren tijger. Velen voelen zich er niet door geholpen. Sterker nog, ze krijgen er ‘jeuk en vlekken’ van. Maar let op: risico’s gaan al lang niet meer alleen de risicomanager aan. Iedereen in elke organisatie zou met ze om moeten leren gaan. Risico-expert Martin van Staveren schreef daarom het boek Risicoleiderschap. Het is bedoeld voor iederéén, die realistischer wil omgaan met risico’s én kansen. Wil jij ook anders, slimmer, effectiever durven omgaan met onzekerheden, en de risico's en kansen die daaruit voortkomen? Om zo je ambitieuze doelen succesvol te bereiken? Meld je dan aan voor dit webinar!

In drie kwartier (tijdens je lunch) krijg je antwoord op de volgende vragen:

Waarom risicoleiderschap?

Wat is risicoleiderschap?

Hoe werkt risicoleiderschap in de praktijk? 

En… je kunt live al jouw vragen stellen.


Webinar in het kort

Start:
 donderdag 13 september

Duur: 12.00 tot 12.45 uur

Voor wie: Voor formele én informele leiders: managers, adviseurs, risicomanagers, ... kortom voor iedere professional die doelen wil realiseren, ondanks onzekerheden.

Prijs: gratis

Spreker: Dr. Martin van Staveren helpt organisaties anders om te gaan met onzekerheden, risico’s en kansen. Hij doet dit vanuit bureau VSRM en is ook kerndocent in de executive masteropleidingen Risicomanagement en Public Management, Universiteit Twente. Martin schreef de boeken Risicogestuurd werken in de praktijk en Risicoleiderschap.

Organisator: Management Impact

donderdag

13

september 2018

Dit webinar heeft al plaatsgevonden en is niet meer beschikbaar.