Terug Hulp nodig

De manager als motivational speaker

Zet een presentatie neer die raakt en aanzet tot beweging
De manager als motivational speaker

Alleen passie, mooie plaatjes en ‘inspirerende’ filmpjes zijn niet genoeg om een groep in beweging te brengen. Je moet niet alleen goed kunnen praten, maar ook weten wat je wilt bewerkstelligen, empathisch zijn en strategisch denken. Elke presentatie vraagt om een gerichte aansluiting bij het publiek waarvoor je spreekt. Alleen zo krijg je de weerklank die nodig is om echte verandering te bewerkstelligen.

Sprekerscoach en presentatrice Judith de Bruijn keek met haar didactische bril naar haar werkervaringen en bouwde een nieuwe methode om presentaties interessanter en effectiever te maken. Zo ontstond haar boek Hooggeëerd publiek.

In dit webinar laat ze aan de hand van deze praktische methode zien hoe je stap voor stap

• je eigen ambitie bepaalt én die voor je presentatie

• je publiek in kaart brengt zodat je er op in kan spelen

• de etappes van je presentatie uitwerkt

• verbaal én non-verbaal de juiste toon aan slaat  of de juiste keuzes maakt in verbale én non-verbale communicatie

Dus … huur nooit meer een dure outsider in om jouw werk te doen. Met de methode en tips van Judith de Bruijn kun je direct aan de slag met jouw perfecte presentatie! Meld je nu gratis aan!

Webinar in het kort 

Start  donderdag 27 september

Duur 12.00 tot 12.45 uur

Voor wie? Voor alle professionals die incidenteel of geregeld spreken voor grote en kleine groepen en daarmee impact willen maken!

Prijs gratis

Spreker Judith de Bruijn (1963) stond als peuter al op de tafel te zingen, maar koos als achttienjarige toch voor een gedegen academische opleiding: onderwijskunde. Het bloed kruipt echter waar het niet gaan kan, en al snel na haar studie werd ze presentatrice bij de AVRO. Tien jaar daarna startte ze haar eigen bedrijf. Ze ontwikkelt trainingen, is veelgevraagd dagvoorzitter, ontwikkelde zich als procesbegeleider en ging zich uiteindelijk richten op het coachen van sprekers.

Organisator Management Impact

Meer informatie over Judith's boek Hooggeëerd publiek

 

donderdag

27

september 2018

Dit webinar heeft al plaatsgevonden en is niet meer beschikbaar.