Terug Hulp nodig

Veranderen als samenspel: een positieve kijk op organisatieverandering

Spreker: Jaap Boonstra
Veranderen als samenspel: een positieve kijk op organisatieverandering

Heb jij de moed om deze onzekere situatie te betreden en spanningen onder ogen te zien? Jaap Boonstra’s nieuwe boek 'Veranderen als samenspel' geeft je een positieve kijk op het veranderen van organisaties waarbij iedereen mee kan spelen.

Wil je meer weten over dit spelmodel voor verandering? Wat jouw spelambitie is, welke spelvormen je kan hanteren en wie de spelers zijn? Volg dan dit interactieve webinar met Jaap Boonstra. Meld je nu kosteloos aan! 

Webinar in het kort

Start dinsdag 25 september

Duur 12.00 tot 12.45 uur

Voor wie? voor iedereen die betrokken is bij organisatieverandering en vernieuwing.

Prijs gratis

Spreker Jaap Boonstra’s professionele missie is om kennis en ervaring te delen over veranderprocessen en leiderschap in organisaties. Op deze manier wil hij bijdragen aan het succesvol handelen van initiatiefnemers, voortrekkers en leiders in de veranderingen die zij ambiëren.  Jaap Boonstra is hoogleraar organisatieverandering bij Esade Business School in Barcelona. In Nederland is hij verbonden aan de Nederlandse School voor Openbaar Bestuur. Hij wordt gezien als een van de meest invloedrijke adviseurs van Nederland. “Het geeft me energie als ik kan bijdragen aan de trots van mensen in hun werk en hun bijdragen aan organisatorische en maatschappelijke vernieuwing.” Jaap Boonstra

Organisator Management Impact

Ga voor het boek naar vakmedianetshop.nl/boeken/veranderen-als-samenspel

dinsdag

25

september 2018

Dit webinar heeft al plaatsgevonden en is niet meer beschikbaar.