Terug Hulp nodig
77 keer bekeken

Hoe geef je digitalisering in de schoonmaak vorm?

Sprekers: Roy Ploum, Dirk Tuip en Sev Smits
Hoe geef je digitalisering in de schoonmaak vorm?

Op 8 november vind de eerste webinar van Service Management plaats. Thema is ‘Hoe geef je digitalisering in de schoonmaak vorm?’. Roy Ploum (Directeur Hago Next), Dirk Tuip (CEO FacilityApps) en Sev Smits (Technisch Directeur Nocore) geven u meer informatie over de mogelijkheden van digitalisering, wat de learning zijn en wat het u op kan leveren. Ook wordt er dieper ingegaan op robotisering. Hoe kan dit úw organisatie helpen? Heeft u zelf vragen over digitalisering / robotisering? Stel ze tijdens het webinar en de sprekers gaan er dieper op in.

De volgende vragen komen aan bod:

- Hoe pak ik als schoonmaakbedrijf digitalisering aan?  
- Wat zijn de eerste stappen voor digitalisering/robotisering?   
- Wat zijn de mogelijkheden in digitalisering/robotisering?  
- Wat is er in de markt te krijgen?  
- Wat zijn de mooie voorbeelden in de markt, waar ik me aan kan spiegelen?  
- Wat zijn de valkuilen bij digitalisering/robotisering?  
- Hoe overkom ik angst bij mijn schoonmakers voor digitalisering/robotisering?  
- Wat kost het en wat levert het op?  
- Wat zou je eerder moeten doen, digitaliseren of robotisering?  


De webinar in het kort

Datum en tijd: donderdag 8 november 2018, 12:00uur
Sprekers: Roy Ploum (Hago Next), Dirk Tuip (FacilityApps), Sev Smits (Nocore)
Host: Camiel Notermans (Crowdale)
Duur webinar: 45 minuten, inclusief vraag & antwoord
Prijs: gratis


Service Management is onderdeel van Vakmedianet. 

Dit webinar wordt mede mogelijk gemaakt door:

 

Over AaRiverside: AaRiverside levert met ItsClean een totaal applicatie voor de Schoonmaak- en Glazenwassersbranche. De focus ligt steeds meer op digitalisering. Hiervoor zijn ook voor alle disciplines binnen een schoonmaak- en glazenwasbedrijf webportals gemaakt. Zoals voor de digitale werkbon, digitale leverbon, digitale werkkast/logboek met tijdregistratie via QR codes (in- en uitchecken). We leveren ook een klantenportal, personeelsportal en rayonmanagersportal. Met de portals kun je een papierarm kantoor verkrijgen. De planning en urenregistratie loopt via de portals, maar ook de verlofaanvragen of het verstrekken van de salarisstroken. Bent u verder geïnteresseerd bezoek dan onze website voor meer informatie www.aariverside.com of bel ons 073-5470076.


Over Nocore: 
Specialist en marktleider Nocore Group neemt van 700 bedrijven uit de schoonmaak- en flexbranche de commerciële, operationele en financiële processen uit handen met een geïntegreerde software-oplossing (ERP). Daardoor kunnen zij zich richten op hun core business: schoonmaken of personeelsbemiddeling.Door de modulaire opbouw is onze software geschikt voor kleine en grote bedrijven. En met onze webportals en slimme apps kunnen uw medewerkers en klanten eenvoudig en snel met uw bedrijf communiceren. U hebt de keuze om onze software te installeren op uw eigen server of in de cloud; een garantie voor 24/7 onbeperkt en veilig gebruikmaken van onze software. Hulp nodig? Geen probleem. De branchespecialisten van onze serviceorganisatie staan voor u klaar. Op uw verzoek kunnen zij ook de loonverwerking – structureel of incidenteel – voor u uitvoeren. Neem een kijkje op onze website www.nocore.nl voor meer informatie of bel: 0413 24 20 50 .


Over FacilityApps: FacilityApps.com werkt samen met Nocore, AaRiverside en CleanVision. Door te koppelen met deze Back-Office systemen kunnen we bijna alle processen/werkzaamheden die op de werkvloer plaatsvinden met één App aan sturen.Denk aan: DKS, Gespreksrapportages, Werkbonnen, Enquêtes, Vrije formulieren (bvb: Toolboxmeetings, RI&E, Schadeformulieren, etc..), Uren app (QR, NFC, PIN), Digitaal logboek, Werkprogramma planning, Documenten manager, Taken afmelden, etcn>App’s zijn heel gebruikersvriendelijk en intuïtief. Rayonleiders of zelfs de schoonmakers kunnen gemakkelijk hun werkzaamheden digitaal verantwoorden.Hierdoor krijg je enorme snelheid in feedback en creëer je direct rapportages. Deze efficiëntie geeft ondernemers een onmiddellijk voordeel t.o.v. hun concurrenten.Bekijk de demo op www.facilityapps.com.

donderdag

8

november 2018

Dit webinar heeft al plaatsgevonden, u dient ingelogd te zijn om het terug te kijken.