Filter webinarsSluit filter
Log in voor een compleet overzicht van alle webinars
40 keer bekeken

Webinar Digitale Toegankelijkheid

Webtoegankelijkheid voor iedereen!
Webinar Digitale Toegankelijkheid

Internet is uit onze samenleving niet meer weg te denken. Online shoppen, bankieren, belastingaangifte doen en verzekeringen afsluiten, het is de normaalste zaak van de wereld.
Mensen met een beperking maken vaak gebruik van hulpapparatuur om de computer te bedienen. Op die manier kunnen ze uitstekend van het internet gebruik maken, mits websites goed zijn gebouwd.  

In dit webinar wordt ...

Datum: 10 oktober 2018
Duur: 1 uur
44 keer bekeken

Webinar Maatschappelijk Verantwoord Beleggen.

Het IMVO-convenant nader toegelicht
Webinar Maatschappelijk Verantwoord Beleggen.

Investeren met oog voor mensenrechten en klimaat. Verzekeraars móéten daarmee aan de slag op grond van het IMVO-convenant (Internationaal Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen), dat onlangs werd afgesloten tussen het Verbond, maatschappelijke organisaties, vakbonden en rijksoverheid.  

Op woensdag 26 september a.s. organiseert de Insurance Academy van het Verbond daarom een webinar over dit convenant. Deskundigen uit de bedrijfstak gaan daarbij in op de inhoud ...

Datum: 26 september 2018
Duur: 1 uur
167 keer bekeken

Webinar Cyberrisico’s – Hoe ‘boefproof’ is uw organisatie?

In samenwerking met Nibe-SVV
Webinar Cyberrisico’s – Hoe ‘boefproof’ is uw organisatie?

Cybercriminaliteit en andere cyberrisico’s zijn sterk in opkomst. Toch komen cyberverzekeringen in Nederland nog niet echt van de grond. Wat zijn cyberrisico’s nu eigenlijk? Wat kun je doen om je ertegen te wapenen? Wat zijn de verzekeringsaspecten? Welke rol heeft de adviseur? Deskundigen vanuit de verzekeringsbedrijfstak én vanuit de ICT-sector gaan hierover met elkaar in gesprek tijdens dit gezamenlijke webinar van het ...

Datum: 17 september 2018
Duur: 1 uur