Terug Hulp nodig

Hernieuwde actualiteit Solvency II beloningsregels

Recente wijzigingen in het beloningsregime nader toegelicht
Hernieuwde actualiteit Solvency II beloningsregels

Op verzekeraars zijn diverse beloningsregels van toepassing. Deze volgen bijvoorbeeld uit Solvency II, EIOPA richtsnoeren, de Wft en Q&A van DNB. Sinds de recente herziening van de DNB Regeling beheerst beloningsbeleid Wft (Rbb), is deze regeling niet langer van toepassing op verzekeraars. De Solvency II regels zijn daardoor weer meer actueel. Van belang is dat de beloningsregels van Solvency II meer ruimte voor eigen interpretatie bieden en een lastenverlichting inhouden ten opzichte van de “oude” Rbb. Wat betekent dat nu concreet voor verzekeraars? Bijvoorbeeld ten aanzien van de groep van personen die onder de regels valt, het verplicht belonen van personeel in instrumenten en publicatievereisten. Daarover gaat dit webinar.
Deskundige sprekers zijn Constant van Tuyll van Serooskerken (advocaat bij Van Doorne) en Caroline Zegers (partner Global Employer Services bij Deloitte).

Via de chatfunctie is er voor leden van het Verbond alle gelegenheid om actief aan het webinar deel te nemen (vragen te stellen en met de sprekers in gesprek te gaan) over recente ervaringen en verwachte discussies met DNB. Ook niet-leden van het Verbond kunnen naar het webinar kijken, hieraan zijn kosten (€ 149,=) verbonden. Voor meer informatie zie de website van de Insurance Academy.

Aarzel niet en schrijf u nu in voor dit webinar!

woensdag

14

maart 2018

Dit webinar heeft al plaatsgevonden en is niet meer beschikbaar.