Terug Hulp nodig

Elke dag een beetje beter!

Dagelijks gaat veel tijd verloren aan lopen en zoeken. Deze webinar helpt je om dit soort verspilling op je werk te herkennen én samen met collega’s aan te pakken.

Na registratie kun je je eigen wachtwoord aanmaken waarmee je toegang krijgt tot het webinar. Deze is te volgen vanaf je eigen computer en tablet.

Voor zorgprofessionals werkzaam in langdurende zorg.


Meld je direct kosteloos aan.

Leer hoe je zelf samen met collega’s met behulp van Lean principes het zorgproces kan verbeteren!
Starten met verbeteren is vaak een kwestie van gewoon beginnen. Elke dag loop je als zorgmedewerker tegen dingen aan die je belemmeren om je werk optimaal te doen. Dat je misgrijpt bij het incontinentiemateriaal, de washandjes of andere dingen die je dagelijks nodig hebt, omdat de voorraad aangevuld moet worden. Of dat je op zoek moet naar hulpmiddelen, omdat een collega ze op een andere plek heeft neergelegd dan gebruikelijk. Dagelijks gaat zo veel tijd verloren aan lopen en zoeken. Deze webinar helpt je om dit soort verspilling op je werk te herkennen én samen met collega’s aan te pakken.

In de webinar maak je kennis met de belangrijkste principes van de Leanfilosofie die je hierbij kunnen helpen. Heb je zelf al ideeën wat beter kan? Met ‘De kunst van het klein maken’ leren we je hoe je verbeterideeën in praktijk kunt brengen door samen met je collega‘s dagelijks kleine verbeteringen door te voeren. ’ Want als je minder tijd hoeft te besteden aan verspillingen, hou je meer tijd over voor datgene waar het om gaat: goede zorg voor cliënten.

dinsdag

1

december 2015

Dit webinar heeft al plaatsgevonden en is niet meer beschikbaar.