Virtual events

Maak kennis met ons next-level virtual events platform: wij transformeren jouw event naar een levensechte, online totaalbeleving, boordevol interactie met je deelnemers.

Wil je écht
contact met je doelgroep?

Ben je op zoek naar een vernieuwend communicatieconcept voor een virtueel of hybride event? Of wil je optimaal gebruikmaken van innovatieve e-learning-faciliteiten? Met ons platform en state-of-the-art studio’s dragen we bij aan de realisatie van jouw succesvolle digitale communicatie. Vul het formulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Meer weten over een van onze diensten? Wij helpen je graag.

Dame met laptop op schoot kijkt naar virtueel congres

Een veelzijdig virtueel platform

Bied sponsors en exposanten hun eigen stand op de beursvloer. Met volledig aan te passen stands kunnen zij meer leads genereren, virtuele vergaderingen plannen, vooraf opgenomen presentaties tonen, en unieke aanbiedingen presenteren aan geïnteresseerde deelnemers.

Interactie met hoofdletter I

Benut de kracht van ons webinarplatform, en ga de interactie met je publiek aan. Jouw webinars zijn volledig geïntegreerd op de main stage, waardoor alle deelnemers via de chat live vragen kunnen stellen, pollvragen kunnen beantwoorden of op call-to-actions kunnen klikken.

Computerscherm met interactief webinar
Dame kijkt naar beeldscherm en bekijkt online beurs

Grenzeloze beursvloer

Bied sponsors en exposanten hun eigen stand op de beursvloer. Met volledig aan te passen stands kunnen zij meer leads genereren, virtuele vergaderingen plannen, vooraf opgenomen presentaties tonen, en unieke aanbiedingen presenteren aan geïnteresseerde deelnemers.

Virtual events in eigen huisstijl

Wij maken je virtual event volledig op maat en in je eigen huisstijl. Daarnaast kun je het tijdschema, de sprekers, de registratie, en alle andere informatie met betrekking tot het evenement zelf beheren.

Virtual event in eigen huisstijl
Laptopscherm met online registratiemodule

Full-service registratie

We maken gebruik van een online registratiemodule voor alle bezoekers, sprekers en exposanten van je evenement. Laat deelnemers zich registreren via een gebruiksvriendelijk, eenvoudig inschrijfformulier, en – indien gewenst – een betaalmodule.

In 6 stappen naar
een succesvol webinar?

Een nieuwe definitie van virtual events

Met het Online Seminar-platform organiseer je eenvoudig en doeltreffend je digitale beurs, congres of persevenement. Hou live paneldiscussies, zend keynote speeches uit, geef sponsoren een prominente plek op de beursvloer, deel interessante whitepapers of video’s, én ga de interactie aan met je publiek.

4 voordelen van virtual events op een rij

1. Totaaloplossing van begin tot eind

Je krijgt toegang tot een hoogwaardige congreslocatie in 3D, verdeeld over verschillende zalen, met vele mogelijkheden tot interactie, en bovendien geheel in je eigen huisstijl. Als kers op de taart leveren wij je full service-begeleiding en inzichtelijke data-analyse.

2. Veelzijdigheid is het sleutelwoord

Vanuit de event-lobby switchen je bezoekers tussen vele zalen en hallen: van een netwerklounge tot een beursvloer, en van een bibliotheek tot een webinar op de main stage. Voor elk van de bezoekers is er wat wils.

3. Data, data, data

Het platform verzamelt alle relevante informatie over de bezoekers van je event. Hoe lang keken ze naar de webinars? Welke sessies hadden vooral hun interesse? En welke deelnemers wilden meer informatie ontvangen? Na afloop leveren we handige rapportages op gebruikersniveau, zodat je precies weet wat je event heeft opgeleverd.

4. Niet alleen live, maar ook on demand

Ook aan de ‘laatkomers’ is gedacht: elk virtual event is on demand te bezoeken.

De meerwaarde van online events

Wanneer kies je voor een hybride event?

Door de covid19-pandemie zijn hybride evenementen sterk in opkomst. Maar wat zijn ze precies en wanneer kun je ze als bedrijf het best inzetten?

Lees verder

Virtual events, het nieuwe normaal

Natuurlijk zijn er verschillen tussen virtuele en fysieke evenementen. Maar als puntje bij paaltje komt, gaat elk evenement om het delen van waardevolle informatie. En juist dat gaat uitstekend bij een virtual event.

Lees verder