Virtual events

Virtual events


Het coronavirus heeft een enorme impact op de evenementenbranche. Events kunnen niet zomaar meer plaatsvinden. Hoe zorg je ervoor dat je jouw doelgroep in deze tijd tóch kunt bereiken?

Waarom een virtual event?

Waarom een virtual event?

Met het Online Seminar-platform organiseer je eenvoudig en doeltreffend je digitale beurs, productpresentatie, congres of persevenement. Bereik duizenden bezoekers, overal ter wereld en op elk device. Hou interactieve paneldiscussies, zend hoogwaardige video's uit en ga live de interactie aan met je publiek. 

Met het Online Seminar-platform organiseer je eenvoudig en doeltreffend je digitale beurs, productpresentatie, congres of persevenement. Bereik duizenden bezoekers, overal ter wereld en op elk device. Hou interactieve paneldiscussies, zend professionele video's van je sprekers uit en ga de interactie aan met je publiek.

5 voordelen op een rij

1. Interactieve totaaloplossing

Van rondetafeldiscussies tot interactieve Q&A's, wij regelen het. Er is een hoge mate van interactie door de live chat, polls en enquête.

2. Snelheid is het sleutelwoord

Vertraging komt niet in ons woordenboek voor.

3. 100% security

We bouwen, testen en faciliteren ons platform volledig zelf en hebben zo totale controle op het gebied van veiligheid.

4 Data, data, data

Na afloop leveren we handige rapportages op gebruikersniveau, zodat je precies weet wat je event heeft opgeleverd.

5. Niet alleen live, maar ook on demand

Ook aan de ‘laatkomers’ is gedacht: elk virtual event is on demand te bekijken.

Wanneer kies je voor een hybride event?

Door de covid19-pandemie zijn hybride evenementen sterk in opkomst. Maar wat zijn ze precies en wanneer kun je ze als bedrijf het best inzetten?Lees verder

Studio Ahoy voor virtuele en hybride evenementen

Samen met de evenementenaccommodatie Rotterdam Ahoy openen we Studio Ahoy. De studio geeft organisaties de mogelijkheid om virtuele en hybride live-evenementen te organiseren.  

Lees verder

Virtual events, het nieuwe normaal

Elk event gaat om het delen van waardevolle informatie. Of het nu gaat om een interne reorganisatie, een productpresentatie of de laatste ontwikkelingen.  

Lees verder

Een virtueel Prinsjesdagontbijt

Het Prinsjesdagontbijt is al jaren een populair event voor ondernemers. Hoe konden deze in coronatijd doorgang vinden? Virtual events bleken het antwoord.

Lees verder