Webinar kosten

De webinar kosten zijn afhankelijk van uw wensen. U kunt de productie van uw webinar volledig uit handen geven aan het OnlineSeminar team. Wilt u liever zelfstandig uw webinar voorbereiden en uitzenden? Ook dat behoort tot de mogelijkheden!

Maak kennis met het OnlineSeminar platform en organiseer uw eerste full service webinar vanaf 1500 euro. Wij informeren u graag. Neem vrijblijvend contact met ons op.  

Fullservice webinars

Bij een full service overeenkomst begeleiden wij u stap voor stap naar een webinar dat tot in detail is verzorgd. Wij zorgen ervoor dat niets aan het toeval wordt overgelaten. De webinar kosten zijn volledig transparant en worden uitgebreid met u besproken. Bij ieder webinar is technische begeleiding aanwezig, die voor en tijdens het webinar met u meekijkt en uw deelnemers helpt waar nodig. Direct na afloop bespreekt OnlineSeminar de verzamelde data met u, zodat u meteen inzicht heeft in de opbrengst van uw eigen webinar.

OnlineSeminar ondersteunt u eveneens bij de communicatie rond uw webinar.  Denk hierbij aan een op maat gemaakte uitnodiging voor het webinar in uw eigen huisstijl. Uw beoogde doelgroep wordt tevens op tijd herinnerd aan het webinar, zowel via e-mail als per sms.

Selfservice webinars

Heeft u al ervaring met het organiseren van webinars en neemt u liever zelf de leiding? Ook dat kan. De webinar kosten zijn dan lager. Bovendien is het OnlineSeminar platform volledig webbased waardoor u de webinars zelfstandig online kunt voorbereiden, inrichten en uitzenden.  Indien u onafhankelijk van de OnlineSeminar organisatie wilt opereren en ongelimiteerd wilt kunnen uitzenden, is het ook mogelijk een licentie af te nemen van het OnlineSeminar platform.