Wat kost een webinar?

De kosten van een webinar zijn geheel afhankelijk van uw wensen. U kunt de organisatie van uw webinar volledig uit handen geven aan ons webinarteam. Of wilt u liever zelf uw webinar voorbereiden en uitzenden? Ook dat behoort tot de mogelijkheden!

Full-service webinars

Bij een full service-overeenkomst begeleiden wij u stap voor stap naar een webinar dat tot in detail is verzorgd. Wij zorgen ervoor dat niets aan het toeval wordt overgelaten. Bij ieder webinar is technische begeleiding aanwezig, die voor en tijdens het webinar met u meekijkt en uw deelnemers helpt waar nodig. Direct na afloop bespreken we de verzamelde data met u, zodat u meteen inzicht heeft in de opbrengst van uw eigen webinar.

Daarbij ondersteunen we u bij de communicatie rond uw webinar. Denk hierbij aan een op maat gemaakte uitnodiging voor het webinar in uw eigen huisstijl. Uw beoogde doelgroep wordt tevens op tijd herinnerd aan het webinar, zowel via e-mail als per sms.

Self-service webinars

Wilt u liever zelf een webinar organiseren? Ook dat kan. De webinarkosten zijn dan lager. Bovendien is het webinarplatform volledig webbased waardoor u de webinars zelfstandig online kunt voorbereiden, inrichten en uitzenden. Indien u meerdere keren per jaar een webinar wilt geven en ongelimiteerd wilt kunnen uitzenden, dan is het ook mogelijk een licentie af te nemen van het OnlineSeminar-platform.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij snel contact met u op.

'Voornaam' is verplicht
'Achternaam' is verplicht
Dit is een onjuist e-mailadres
Oeps! U bent vergeten akkoord te gaan met de verwerking van uw gegevens.