Webinar oplossingen

Webinar oplossingen

Wij geloven in aandacht. Daarom bieden wij het hoogste serviceniveau in onze webinar oplossingen. Of het nu gaat om security, techniek, data of begeleiding: wij zetten alles op alles. We helpen je om voor jouw doelgroep de beste webinars te organiseren met de beste resultaten.

Dit zijn onze
oplossingen

Webinars voor
klantinzicht


Volgens veel online businesses zijn webinars de beste manier om leads te genereren. Niet voor niets: in webinars kun je veel van je bedrijf laten zien en tegelijkertijd vragen van klanten beantwoorden. Maar bovenal creëren de webinars waardevolle data.


Lees meer

Webinars voor bedrijfscommunicatie


Presenteer kwartaalcijfers, lanceer een nieuwe productlijn, of deel een interessant interview met de CEO. Webinars zijn daarvoor de tool bij uitstek, omdat ze interactief zijn, veel personen op verschillende locaties bereiken en je ze kunt terugkijken.


Lees meer

Webinars voor
e-learning


De explosieve groei van e-learning is niet gek: met webinars kun je veel meer mensen tegelijkertijd benaderen dan met een fysieke training. Bovendien bespaar je locatiekosten en (reis)tijd. Dit is hoe je e-learning voor je organisatie kunt laten werken.


Lees meer

Webinar features

Online Seminar heeft het meest uitgebreide webinarplatform in de markt. Dagelijks zijn wij bezig om ons platform naar de wensen van onze klanten te optimaliseren. Bekijk het overzicht van features en integratie-mogelijkheden om je te webinar perfect te organiseren.


Meer informatie

Veiligheid eerst

Wij investeren continu in ons webinar platform. Daarbij staat de beveiliging van ons systeem en jouw gegevens op nummer 1. Onze extra beveiligde embedded player, uitgebreide audits en volledige compliance aan de AVG zorgen ervoor dat jij webinars kunt organiseren met het meest veilige webinarplatform dat er in de markt beschikbaar is.

Word een betere spreker


Onze professionele sprekers helpen je via uitgebreide studio- en sprekerstrainingen. Zo beklijft jouw verhaal nog beter bij je doelgroep. 


Lees meer over onze presentatietrainingen