Webinar oplossingen

Wij geloven in aandacht. Daarom bieden wij het hoogste serviceniveau in onze webinar oplossingen. Of het nu gaat om security, techniek, data of begeleiding: wij zetten alles op alles. We helpen je om voor jouw doelgroep de beste webinars te organiseren met de beste resultaten.

 

Lees hoe je een full-service webinar kunt organiseren

Wil je écht
contact met je doelgroep?

Wil je een webinar, virtueel of hybride event organiseren, of wil je meer weten over ons platform en onze studio’s? Vul het formulier in en wij komen binnen een werkdag bij je terug.

Meer weten over een van onze diensten? Wij helpen je graag.

4 toepassingen van webinars

Leadgeneratie

Volgens veel online businesses zijn webinars de beste manier om leads te genereren. Niet voor niets: in webinars kun je veel van je bedrijf laten zien en tegelijkertijd vragen van klanten beantwoorden.

Lees meer

 

Bedrijfscommunicatie

Presenteer kwartaalcijfers, lanceer een nieuwe productlijn, of deel een interessant interview met de CEO. Webinars zijn daarvoor de tool bij uitstek.

Lees meer

E-learning

De explosieve groei van e-learning is niet gek: met webinars kun je veel meer mensen tegelijkertijd benaderen dan met een fysieke training. Dit is hoe je e-learning voor je organisatie kunt laten werken.

Lees meer

Brand & Community building

Een goed gedefinieerd merk helpt je te onderscheiden van je concurrent. Brand & Community building is een cruciale investering voor elk bedrijf dat voorop wil blijven lopen in de huidige markt.

Lees meer

In 6 stappen naar
een succesvol webinar?

Webinar features

Online Seminar heeft het meest uitgebreide webinarplatform in de markt. Dagelijks zijn wij bezig om ons platform naar de wensen van onze klanten te optimaliseren. Bekijk het overzicht van features en integratie-mogelijkheden om je te webinar perfect te organiseren.

Veiligheid eerst

Wij investeren continu in ons webinar platform. Daarbij staat de beveiliging van ons systeem en jouw gegevens op nummer 1. Onze extra beveiligde embedded player, uitgebreide audits en volledige compliance aan de AVG zorgen ervoor dat jij webinars kunt organiseren met het meest veilige webinarplatform dat er in de markt beschikbaar is.

CEO presenteert een webinar

Word een betere spreker

Onze professionele sprekers helpen je via uitgebreide studio- en sprekerstrainingen. Zo beklijft jouw verhaal nog beter bij je doelgroep.

 

Lees meer over onze presentatietrainingen