Webinar oplossingen

Wij geloven in aandacht. Daarom bieden wij het hoogste serviceniveau in onze webinar oplossingen. Of het nu gaat om security, techniek, data of begeleiding: wij zetten alles op alles. We helpen je om voor jouw doelgroep de beste webinars te organiseren met de beste resultaten.

Wil je écht
contact met je doelgroep?

Ben je op zoek naar een vernieuwend communicatieconcept voor een virtueel of hybride event? Of wil je optimaal gebruikmaken van innovatieve e-learning-faciliteiten? Met ons platform en state-of-the-art studio’s dragen we bij aan de realisatie van jouw succesvolle digitale communicatie. Vul het formulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Meer weten over een van onze diensten? Wij helpen je graag.

Onze webinar oplossingen

Webinars voor klantinzicht
Leadgeneratie
Meer informatie
Presentatoren in de webinar studio
Bedrijfscommunicatie
Meer informatie
E-learning webinar
E-learning
Meer informatie
Vrouw met tablet
Community building
Meer informatie

In 6 stappen naar
een succesvol webinar?

Webinar features

Online Seminar heeft het meest uitgebreide webinarplatform in de markt. Dagelijks zijn wij bezig om ons platform naar de wensen van onze klanten te optimaliseren. Bekijk het overzicht van features en integratie-mogelijkheden om je te webinar perfect te organiseren.

Veiligheid eerst

Wij investeren continu in ons webinar platform. Daarbij staat de beveiliging van ons systeem en jouw gegevens op nummer 1. Onze extra beveiligde embedded player, uitgebreide audits en volledige compliance aan de AVG zorgen ervoor dat jij webinars kunt organiseren met het meest veilige webinarplatform dat er in de markt beschikbaar is.

Presentatoren in de webinar studio

Word een betere spreker

Onze professionele sprekers helpen je via uitgebreide studio- en sprekerstrainingen. Zo beklijft jouw verhaal nog beter bij je doelgroep.

 

Lees meer over onze presentatietrainingen