Digitale healthcare oplossingen

Digitale healthcare oplossingen 


We leven in een tijdperk van enorme digitale betrokkenheid. Het publiek wordt overspoeld met meer berichten dan ooit en de concurrentie voor engagement is groot. Hoe bereik je healthcare professionals en lever je de beleving waar ze naar op zoek zijn? 

Ons ultramoderne, interactieve webinarplatform stelt je in staat om jouw doelgroep te betrekken en te informeren, terwijl je waardevolle real-time inzichten in hun gedrag krijgt. Met onze full-service uitzendingen houd je hun aandacht zeker vast.

Maak verbinding met je publiek

Webinars helpen je om je bereik uit te breiden naar nog meer healthcare professionals, zonder de verspilde tijd of het gedoe van het reizen. Gebruik onze interactieve webinars om verbinding te maken én te meten.


Vergroot je betrouwbaarheid

Lever objectieve, diepgaande en onafhankelijke medische kennis aan een nog breder publiek met behulp van ons state-of-the-art, volledig interactieve webinar-platform.


Vertrouw op onze deskundigheid

Profiteer van onze jarenlange samenwerkingsverbanden met gespecialiseerde contentaanbieders en medische marketingbureaus.


‘Het Online Seminar Healthcare team is gewoon geweldig! Ze doen fantastisch werk met onze online medische opleiding en ze proberen altijd te verbeteren en innovatieve oplossingen te vinden om aan onze behoeften te voldoen!’
Cristina Entrala,
Medical Education Lead

Bekijk onze succesverhalen

Johnson & Johnson

UMC Utrecht

Pharming

EIT Health

Wat we je kunnen bieden

Het laatste healthcare nieuws

We geven je wekelijks inzicht in virtuele evenementen, e-learnings en andere digitale ontwikkelingen.

Hoe de pandemie de marketing beïnvloedt

Zal de verschuiving naar een volledig virtuele wereld standhouden, zelfs na de pandemie? Bij Reuters Events' Pharma Marketing Europe zochten we samen met marketingleiders uit de hele wereld naar antwoorden.

Lees meer

Hoe werken virtuele healthcare-congressen?

Sinds de uitbraak van het coronavirus is de vraag naar virtuele congressen enorm gestegen. Iets wat eerder als onmogelijk werd beschouwd. En ze lijken interessante neveneffecten te hebben.

Lees meer

Dit is hoe kennisplatforms farma veranderen

Kennisplatforms zijn in opkomst binnen de farmaceutische industrie. Hoe vergroten deze platforms het thought leadership van de betrokken bedrijven? En wat zijn de belangrijkste succesfactoren om een relevant platform te bouwen?

Lees meer