Webinar zelf organiseren

Een webinar kan je bedrijf veel opleveren: meer engagement, zichtbaarheid en zelfs meer omzet. Wil je het zelf organiseren? Kies dan voor het selfservice-pakket. Online Seminar biedt een hoogwaardig online platform dat ontzettend makkelijk in gebruik is, of je nu een webinar, virtual event of hybride evenement organiseert.

Heeft je organisatie een eigen studio en een technisch team? Dan kun je een webinar zelf uitvoeren op ons sterke en stabiele online platform. Wij noemen dit het self service pakket. Je hebt toegang tot alle webinar functionaliteiten die ons platform biedt, zoals de live chat, pollvragen en toetsmogelijkheden. Ook genereert ons systeem waardevolle data en inzichten die tot je beschikking staan wanneer je het webinar zelf organiseert.

Wanneer is het selfservice-pakket voor jou interessant?

Soms horen we mensen zeggen dat ze ‘even een webinar willen opnemen. We geven wel vaker conference calls’. Onderschat het niet, is altijd ons antwoord, zeker niet als je het voor het eerst doet. Er komt behoorlijk wat kijken bij het opnemen van een webinar. Het geluid en het beeld moeten perfect zijn, de presentatie moet helder overkomen en je moet weten hoe je de tools van het webinar op een zinvolle manier kunt inzetten.

Hoe organiseer ik zelf een webinar met het platform?

Het Online Seminar-platform is volledig webbased. Dit betekent dat je de webinars zelf kunt voorbereiden, uitzenden en evalueren. Je kunt hierbij losse webinars organiseren, maar je kunt ook kiezen voor een flatfee-contract. Zo heb je de volledige controle over de invulling en uitzending van de webinars.

Je team krijgt altijd een training in hoe het platform werkt en hoe je de webinartools kunt inzetten. Zo haal je de meeste waarde uit de data. Bovendien is er 24/7 een helpdesk beschikbaar die jouw vragen kan beantwoorden.

Succesverhalen

Hoe we samen ambities waarmaken, hindernissen overkomen en resultaat boeken.


RTL Z

Hoe webinars traditionele tv versterken

Het Juridisch Loket

Slim opleiden via webinars

UMC Utrecht

Webinars als bron van medische info

UWV

Een baan vinden met hulp van webinars

Het laatste webinarnieuws

Theme picker