Webinar zelf organiseren

Medewerker zit naar Online Seminar logo

Een webinar kan je bedrijf veel opleveren: meer engagement, zichtbaarheid en zelfs meer omzet. Wil je het zelf organiseren? Kies dan voor het selfservice-pakket. Online Seminar biedt een hoogwaardig online platform dat ontzettend makkelijk in gebruik is, of je nu een webinar, virtual event of hybride evenement organiseert.

Heeft je organisatie een eigen studio en een technisch team? Dan kun je een webinar zelf uitvoeren op ons sterke en stabiele online platform. Wij noemen dit het self service pakket. Je hebt toegang tot alle webinar functionaliteiten die ons platform biedt, zoals de live chat, pollvragen en toetsmogelijkheden. Ook genereert ons systeem waardevolle data en inzichten die tot je beschikking staan wanneer je het webinar zelf organiseert.

Wanneer is het selfservice-pakket voor jou interessant?

Soms horen we mensen zeggen dat ze ‘even een webinar willen opnemen. We geven wel vaker conference calls’. Onderschat het niet, is altijd ons antwoord, zeker niet als je het voor het eerst doet. Er komt behoorlijk wat kijken bij het opnemen van een webinar. Het geluid en het beeld moeten perfect zijn, de presentatie moet helder overkomen en je moet weten hoe je de tools van het webinar op een zinvolle manier kunt inzetten.

Hoe organiseer ik zelf een webinar met het platform?

Het Online Seminar-platform is volledig webbased. Dit betekent dat je de webinars zelf kunt voorbereiden, uitzenden en evalueren. Je kunt hierbij losse webinars organiseren, maar je kunt ook kiezen voor een flatfee-contract. Zo heb je de volledige controle over de invulling en uitzending van de webinars.

Je team krijgt altijd een training in hoe het platform werkt en hoe je de webinartools kunt inzetten. Zo haal je de meeste waarde uit de data. Bovendien is er 24/7 een helpdesk beschikbaar die jouw vragen kan beantwoorden.

Wil je écht
contact met je
doelgroep?

Wil je een webinar, virtueel of hybride event organiseren, of wil je meer weten over ons platform en onze studio’s? Vul het formulier in en wij komen binnen een werkdag bij je terug.

Meer weten over een van onze diensten? Wij helpen je graag.

Succesverhalen

We zijn trots op onze klanten. Als we aan hen vragen waarom ze graag met ons werken, zeggen ze drie dingen: de aandacht die jullie geven is fantastisch, het webinarplatform is state-of-the-art en de data zijn enorm rijk. Dit zijn hun verhalen.

Het laatste webinarnieuws

Filter

Data insights: meer rendement voor jouw webinar

maart 20, 2022
Het organiseren van een webinar gaat veel verder dan zenden naar je doelgroep. Juist de…

Eigen portalen hét alternatief voor third-party cookies

maart 20, 2022
Het einde van third-party cookies is nabij. In navolging van Microsoft Edge, Safari en Firefox…

Vol groene voornemens

maart 20, 2022
Vol groene voornemens "Voor één afspraak stap ik niet meer in de auto" Auteur: Vera…

Bereik je doelgroep op afstand

Webinars

Meer informatie

Virtual events

Meer informatie

Hybride events

Meer informatie