Terug Hulp nodig
204 keer bekeken

De nieuwe ontzorgplicht

Op donderdag 19 augustus 2021 om 13.00 uur geeft Juul Jeurissen, vakredacteur en jurist van Schulinck Participatiewet, een gratis (online) webinar. Dit webinar gaat over de ontzorgplicht van inburgeringsplichtigen (artikel 56a van de Participatiewet). Het webinar zal +/- 30 minuten duren.

Waar gaat het webinar over?

Op 1 januari 2022 treedt het nieuwe artikel 56a Participatiewet in werking. Dat betekent dat gemeenten verantwoordelijk worden voor het financieel ontzorgen van bijstandsgerechtigde  inburgeringsplichtigen met een verblijfsvergunning asiel voor bepaalde tijd. In dit webinar worden de gevolgen van deze nieuwe zorgplicht voor gemeenten toegelicht. Ook wordt stilgestaan bij wat de gemeenten hiervoor moeten regelen.

Aanmelden Webinar

Het webinar wordt uitgezonden via onze samenwerkingspartner Online Seminar. Om het webinar te volgen, moet u daarom een account aanmaken bij Online Seminar.

Als u voor 1 januari 2021 voor het laatst een webinar bij Online Seminar heeft gevolgd, moet u een andere gebruikersnaam kiezen dan uw emailadres. Vragen over het aanmelden? Mail dan: service@onlineseminar.nl of bel 020-8457405.

Deelname is gratis.

 

donderdag

19

augustus 2021

Dit webinar heeft al plaatsgevonden, u dient ingelogd te zijn om het terug te kijken.