Terug Hulp nodig
379 keer bekeken

Terugvorderen bijstandsuitkering

Gratis webinar: Terugvorderen bijstandsuitkering.  

Op donderdag 25 november 2021 om 13.00 uur geeft Maartje Smeets, vakredacteur en jurist van Schulinck Participatiewet, een gratis webinar. Dit webinar gaat over het terugvorderen van een bijstandsuitkering. Het webinar zal +/- 30 minuten duren.  

Waar gaat het webinar over?
Er zijn verschillende situaties mogelijk waarin een bijstandsuitkering moet of kan worden teruggevorderd. Als een bijstandsgerechtigde de inlichtingenplicht schendt of een transitievergoeding ontvangt, kan dit gevolgen hebben voor het recht op bijstand. Tijdens dit webinar worden de verschillende terugvorderingsgronden en de mogelijke gevolgen voor de bijstandsuitkering besproken. Er wordt onder andere ingegaan op het verschil in de bevoegdheid en de verplichting tot terugvorderen.  

Aanmelden Webinar
Het webinar wordt uitgezonden via onze samenwerkingspartner Online Seminar. Om het webinar te volgen, moet u daarom een account aanmaken bij Online Seminar. Registreren en aanmelden kan door hier te klikken.  

Als u voor 1 januari 2021 voor het laatst een webinar bij Online Seminar heeft gevolgd, moet u een andere gebruikersnaam kiezen dan uw emailadres. Vragen over het aanmelden? Mail dan: service@onlineseminar.nl of bel 020-8457405. 

Wanneer:                         25 november 2021 om 13.00 uur
Hoe lang duurt het:        +/- 30 minuten
Presentator:                    Maartje Smeets

donderdag

25

november 2021

Dit webinar heeft al plaatsgevonden, u dient ingelogd te zijn om het terug te kijken.