Terug Hulp nodig
214 keer bekeken

Het Plan van Aanpak schuldhulp: Zet jij het al optimaal in?

Gratis webinar op 10 februari om 13.00 uur: Het Plan van Aanpak schuldhulp: Zet jij het al optimaal in?
Op donderdag 10 februari geeft onze specialist schuldhulp Patricia Eickmans, een gratis (online) webinar over het Plan van Aanpak schuldhulp. Het Plan van Aanpak is een handvat om je cliënt te motiveren om samen zijn problemen en schulden aan te pakken. Het is de lijn die je uitzet in je schuldhulptraject zodat je cliënt de draad niet kwijtraakt. Zet jij jouw Plan van Aanpak al optimaal in?  

Waar gaat het webinar over?
Het Plan van Aanpak schuldhulp kan je gebruiken het om op een makkelijke manier je schuldhulptraject versterken. Creëer rust en structuur in het dossier zodat je je cliënt stap voor stap mee kan nemen in zijn eigen traject. Dit helpt om hulp bij te schakelen waar nodig en af te schalen waar kan. Tijdens dit webinar laten we zien hoe je dat aan kan pakken en welke voordelen het Plan van Aanpak nog meer heeft.

Aanmelden Webinar
Het webinar wordt uitgezonden via onze samenwerkingspartner Online Seminar. Om het webinar te volgen moet u daarom een account aanmaken bij Online Seminar. Registreren en aanmelden kan via deze link. Als u al een keer eerder een webinar heeft gevolgd bij ons moet u een andere gebruikersnaam kiezen dan uw emailadres.  

Vragen over aanmelden?
Mail dan: service@onlineseminar.nl of bel 020-8457405
Wanneer:                                                            10 februari 2022 om 13.00 uur
Hoe lang duurt het:                                           +/- 25 minuten
Presentator:                                                        Patricia Eickmans  

Deelname is gratis.

donderdag

10

februari 2022

Dit webinar heeft al plaatsgevonden, u dient ingelogd te zijn om het terug te kijken.