Terug Hulp nodig
932 keer bekeken

Schuldhulp & koopwoning met overwaarde: hoe pak je dat aan?

Op donderdag 4 maart geeft onze juridisch specialist Jenny Vlemmings, een gratis (online) webinar. Dit webinar gaat over de mogelijkheden voor schuldhulpverlening bij een koopwoning met overwaarde. Schuldhulp & koopwoning met overwaarde: hoe pak je dit aan?  

Waar gaat het webinar over?
Door de huidige huizenmarkt krijgen schuldhulpverleners steeds vaker te maken met cliënten die een koopwoning hebben met overwaarde. Maar hoe ga je hier als schuldhulpverlener mee om? We krijgen daar ook veel vragen over via onze juridische helpdesk.  

Tijdens het webinar bespreken we wat er mogelijk is voor cliënten met een koopwoning met overwaarde. Vaak is er meer mogelijk dat er in eerste instantie gedacht wordt. Na het volgen van dit webinar kunt u met behulp van het geschetste stappenplan inschatten hoe u de cliënt met de koopwoning het beste kunt helpen.  

Aanmelden Webinar
Het webinar wordt uitgezonden via onze samenwerkingspartner Online Seminar. Om het webinar te volgen moet u daarom een account aanmaken bij Online Seminar. Registreren en aanmelden kan via deze link. Als u al een keer eerder een webinar heeft gevolgd bij Online Seminar moet u een andere gebruikersnaam kiezen dan uw emailadres.  

Vragen over aanmelden?
Mail dan: service@onlineseminar.nl of bel 020-8457405  

Wanneer:                                                              4 maart 2021 om 13.00 uur
Hoe lang duurt het:                                                +/- 30 minuten
Presentator:                                                          Jenny Vlemmings  

Deelname is gratis.

donderdag

4

maart 2021

Dit webinar heeft al plaatsgevonden, u dient ingelogd te zijn om het terug te kijken.