Webinar overzicht Hulp nodig
53 keer bekeken

Navigator Webinar voor advocaten en bedrijfsjuristen

Navigator Webinar voor advocaten en bedrijfsjuristen

Duur: ca. 45 minuten
Bent u advocaat of bedrijfsjurist? En wilt u in een korte tijd meer weten over het dagelijkse gebruik van Navigator? Schrijft u zich dan nu in voor dit webinar. U zult merken dat u daarna sneller tot de gewenste zoekresultaten komt en dat u op een prettige wijze de uitgebreide mogelijkheden binnen Navigator gaat benutten.  

"5 zaken die een advocaat of bedrijfsjurist moet weten over Navigator"

Welke onderdelen komen aan bod?
Naast de werking van Navigator (knoppentraining) wordt er aandacht besteed aan de voordelen van het personaliseren als advocaat of bedrijfsjurist in Navigator. Daarnaast worden de verschillende zoek- en vindstrategie├źn, die Navigator kent, behandeld. Uiteraard zullen we ook ingaan op de specifieke juridische content uit diverse bronnen, zoals Tekst & Commentaar, NJ, AB, Groene Serie, Lexplicatie wet- en regelgeving. Tijdens en na afloop van het webinar kunt u bij ons terecht met al uw vragen en suggesties via de live chat. 

Dit webinar is gratis voor Navigator-gebruikers.

Tip: het webinar kunt u eenvoudig vanaf uw eigen (werk)plek volgen. Het kan voorkomen dat er op sommige werkplekken het netwerk dusdanig is ingesteld, dat het kijken van een webinar wordt geblokkeerd. Check hiervoor uw netwerkbeheerder of kijk het webinar (terug) via een ander netwerk.

donderdag

9

februari 2017

Dit webinar heeft al plaatsgevonden, u dient ingelogd te zijn om het terug te kijken.