Terug Hulp nodig

Lunchbreak: Digitalisering rechtspraak (KEI): bent u hier al op voorbereid?

Lunchbreak: Digitalisering rechtspraak (KEI): bent u hier al op voorbereid?

2016 is voor het programma KEI een cruciaal jaar met de vermoedelijke afronding van het wetgevingsproces in de Eerste Kamer. Binnen een half jaar daarna moeten alle betrokken partijen klaar zijn om met digitaal procederen te starten. Bent u hier al op voorbereid? In dit gratis webinar nemen prof. mr. Toon van Mierlo en prof. mr. Constant van Nispen u graag mee in de recente ontwikkelingen en beantwoorden zij uw prangende vragen. Zij doen dit aan de hand van de laatste druk van Tekst & Commentaar Burgerlijke Rechtsvordering, waarvan beiden redacteur zijn. Tekst & Commentaar Burgerlijke Rechtsvordering is de eerste én enige uitgave met zowel commentaar op de volledige ‘KEI-wetgeving’ als op alle bijbehorende artikelteksten. Na een korte inleiding gaan de sprekers in op uw vragen. Door het deelnemen aan dit webinar kunt u bijtijds anticiperen op digitaal procederen dat straks voor u als professional verplicht wordt.

Tijdens het webinar stelt u uw vragen via de chat-functie. U kunt ook nu alvast uw vraag op het inschrijfformulier vermelden; de sprekers verwerken een selectie van deze vragen in hun verhaal. Op vragen die tijdens het webinar niet beantwoord kunnen worden ontvangt u na afloop een antwoord per e-mail.

Met het aanmelden voor dit webinar geeft u Wolters Kluwer toestemming om uw gegevens te gebruiken om u te benaderen met informatie over relevante producten en diensten van Wolters Kluwer. Wolters Kluwer gaat zorgvuldig om met uw gegevens, klik hier voor het privacy statement van Wolters Kluwer.

maandag

13

juni 2016

Dit webinar heeft al plaatsgevonden en is niet meer beschikbaar.