Terug Hulp nodig

We gaan fluffy sloffen breien.

We gaan fluffy sloffen breien.

Tijdens ons haak- en brei event leren Barbara en Marieke je online hoe je zelf de leukste spullen maakt. Als je meedoet kun je via de chat live jouw vragen stellen aan Barbara en Marieke.


Hoe werkt het?

Als je je aanmeldt sturen we je een bevestigingsmail. In deze mail staat een knop. Een paar minuten voordat we beginnen druk je op de knop en je kunt meebreien met Barbara en Marieke.

Je kunt ook op een andere manier meedoen. Log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord op https://www.onlineseminar.nl/zeeman/. Lukt het niet? Dan is er altijd de knop ‘hulp nodig’. Je hebt een internetverbinding en geluid nodig om Barbara en Marieke te zien en te horen. Druk van tevoren op de knop ‘test je instellingen’, zodat je zeker weet dat alles werkt. Een microfoon en camera zijn niet nodig om te mee te doen.

 

Wat heb je nodig?

Breipatroon
Het is handig om het patroon van de sloffen die we gaan maken erbij te houden. Je kunt het hier downloaden.

Fluffy breigaren
Om fluffy sloffen te breien heb je natuurlijk onze fluffy breigarens nodig. Heb je deze nog niet in huis? Je kunt ze meteen online bestellen. Naar onze breigarens.

16 hippe haak- en breiwerken in ons jubileumboek.
Zeeman bestaat dit jaar 50 jaar. Daarom vroegen we Club Geluk om speciaal voor ons een haak- en breiboek samen te stellen gemaakt met onze eigen breigaren collectie. Je kunt het hier online bestellen.

woensdag

8

november 2017

Dit webinar heeft al plaatsgevonden en is niet meer beschikbaar.