Terug Hulp nodig

Long en short beleggen met ’s werelds beste hedge funds

Long en short beleggen met ’s werelds beste hedge funds

Er zijn in de wereld een beperkt aantal beleggers die over een lange periode bewezen hebben dat ze de markten op consistente wijze weten te verslaan. Deze uiterst gespecialiseerde partijen beleggen long en short en kunnen zo presteren in zowel stijgende als dalende markten. Het probleem voor de meeste beleggers is echter toegang te krijgen tot deze managers. 

Met Legends Fund maakt Theta Capital een vooraanstaande selectie van deze managers nu toegankelijk voor een breder publiek, zonder minimum inleg en dagelijks verhandelbaar. Legends Fund beoogt de beleggingskeuzes te laten maken door de beste specialisten. In de gespreide Legends portefeuille doen zich altijd beleggingskansen voor, in verschillende markten, long en short. 

In dit online seminar gepresenteerd door Pieter Kort, hoofdredacteur van IEX, vertelt Directeur Ruud Smets van Theta Capital alles over het succes van Legends Fund en waarom hij gelooft dat beleggers hiermee een eersteklas langetermijn rendement kunnen behalen. 

Ruud Smets
Ruud Smets is directeur van Theta Capital Management en fondsbeheerder van Legends Fund. Ruud belegt voor Theta al tien jaar in hedge funds en heeft diepgaande research verricht op honderden hedge funds over de hele wereld. 

Tijdens dit seminar wordt onder andere het volgende behandeld:
- Wie zijn de Legends waarin Legends Fund belegt?
- Hoe behalen deze managers hun uitzonderlijke rendementen?
- Wat verwachten de Legends van de markten en waar liggen nu de kansen?

Kosten: dit seminar is gratis 
Datum: dinsdag 8 september 2015 
Tijdstip: 20:00 tot 21:00 uur


dinsdag

8

september 2015

Dit webinar heeft al plaatsgevonden en is niet meer beschikbaar.