Terug Hulp nodig
Technische Analyse: Wat heeft beursjaar 2013 voor u in petto? - IG Op 23 januari organiseren IG en IEX een online seminar overTechnische Analyse in het nieuwe beursjaar. Spreker op deze avond is bekend TechnischAnalist Nico Bakker.Na de ...

Technische Analyse: Wat heeft beursjaar 2013 voor u in petto? - IG


Op 23 januari organiseren IG en IEX een online seminar over Technische Analyse in het nieuwe beursjaar. Spreker op deze avond is bekend Technisch Analist Nico Bakker.

Na de traditionele eindejaarsrally van vorig jaar zitten we inmiddels alweer een behoorlijk stuk in het beursjaar van 2013. Tijdens dit online seminar kijkt Nico Bakker met u naar de eerste tekenen op de markten van dit jaar en kijkt hij naar het vervolg van 2013. Aan bod komt Technische Analyse van meerdere grafieken, zowel van indices als de AEX en de DAX, als de aandelen van dat moment, heet van de naald. Ook goud, olie en EUR/USD zullen aan bod komen. Verwacht veel concrete tips!

Bears, Bulls, trends, grafieken, koersen, aandelen, indices, grondstoffen en meer. Wat is interessant om te handelen in 2013 en hoe handelt u dit? U komt er tijdens dit online seminar achter...

Het seminar wordt gepresenteerd door Pieter Kort. Tijdens dit seminar is het mogelijk om direct uw vragen te stellen aan de mensen achter IG.

Kosten: dit seminar is gratis

Datum: Woensdag 23 januari 2013

Tijdstip: 20:00 tot 21:00 uur

 

woensdag

23

januari 2013

Dit webinar heeft al plaatsgevonden.

Op woensdag 23 januari 2013 werd het webinar ‘Technische analyse: Wat heeft beursjaar 2013 voor u in petto? – IG’ georganiseerd door IEX. Bekend Technisch Analist Nico Bakker wordt geïnterviewd door Pieter Kort.  

Tijdens het webinar kunnen kijkers live meedoen door polls te beantwoorden. In de eerste poll wordt bijvoorbeeld gevraagd wat voor beursjaar 2013 wordt: wordt het een jaar van stijgende of dalende aandelenmarkten? Of wordt het een jaar met een lage volatiliteit? Zestig procent van de deelnemers denkt dat de opgaande lijn wordt gevonden en dat 2013 een jaar van stijgende aandelenmarkten wordt. Naast de polls kunnen deelnemers live vragen stellen. De vragen worden beantwoord door moderatoren die gespecialiseerd zijn in de onderwerpen die aan bod komen.   

Dhr. Bakker analyseert verschillende grafieken, zowel van indices als de AEX en de DAX, als de aandelen. Ook goud, olie en EUR/USD komen aan de beurt. Daarbij legt hij uit hoe u richting kunt meten, richting kunt zien, spanning kunt meten en trends kunt ontdekken. Voordat het webinar ten einde loopt gaat dhr. Bakker in op het scenario rubricering.