Terug Hulp nodig
2206 keer bekeken

Visie en Tips 2024: economische groei of stijgende rente?

Visie en Tips 2024: economische groei of stijgende rente?

Wat kunnen we van de beurzen verwachten nu de rentes in recordtempo zijn opgelopen, de inflatie onder controle lijkt maar overheden veel leningen hebben uitstaan en er ook mondiaal veel onrust is? Onder leiding van Janneke Willemse geven Koen Bender, Jim Tehupuring en Nico Bakker hun visie op wat deze zaken zullen betekenen voor de financiële markten in het nieuwe beleggingsjaar 2024. Tijdens het webinar laat u ook uw stem horen door deel te nemen aan de stellingen over de vier hoofdthema’s van de avond. 

Traditioneel vraagt Janneke op het einde naar de kansrijke beleggingen van onze experts: zij geven negen concrete tips inclusief voorbeelden van productentoepassingen en shortkandidaten.

Het webinar start op woensdag 13 december om 20:00 uur en duurt tot uiterlijk 21:15 uur. Schrijf u nu direct in!

Nog geen webinar account in de omgeving van BNP Paribas? Registreer u dan eerst even.

 

Turbo’s zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico mee van snel oplopende verliezen. 7 op de 10 retailbeleggers verliest geld met de handel in Turbo’s. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe Turbo’s werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.

woensdag

13

december 2023

Dit webinar heeft al plaatsgevonden, u dient ingelogd te zijn om het terug te kijken.