Terug Hulp nodig
597 keer bekeken

De Turbobelegger - Short

Leer in 4 weken alles over beleggen met Turbo's. Als je eenmaal de werking van Turbo's onder de knie hebt en je de kansen en risico's goed begrijpt, dan gaat er een wereld voor je open. Het unieke van Turbo's is dat je kunt inspelen op zowel stijgende als dalende koersen én dat je ze kunt toepassen op bijna alle financiële markten. In aflevering 3 van de Turbo Belegger laten Jean-Paul van Oudheusden (Markets Are Everywhere), Jim Tehupuring (1Vermogensbeheer) en Rogier San Giorgi (BNP Paribas Markets) je zien hoe je Turbo's Short kunt gebruiken op in te spelen op dalende koersen of je beleggingen kan beschermen tegen een daling. Ook nu gebruiken ze weer volop historische en actuele voorbeelden waarmee je zelf kunt oefenen in de ondersteunende, educatieve Turbobelegger-app van IEX. En, last but not least, in de tweede helft van de uitzending is er een interview met Guy Boscart van US Markets; een bekende beleggingsexpert die geregeld shortposities inneemt. Meld je nu aan voor dit live webinar.

Houd natuurlijk ook de website van IEX in de gaten. Gedurende de hele campagne worden hier interessante artikelen gepubliceerd rondom Turbo’s en kansen in de markt. Aanmelden kan via www.turbobelegger.com

Download hier de app van De Turbobelegger

Turbo’s zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico mee van snel oplopende verliezen. 7 op de 10 retailbeleggers verliest geld met de handel in Turbo’s. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe Turbo’s werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.

 

maandag

20

november 2023

Dit webinar heeft al plaatsgevonden, u dient ingelogd te zijn om het terug te kijken.