Terug Hulp nodig
638 keer bekeken

Aan de slag met Cito Kijk- en luistertoetsen Nederlands in Woots

Aan de slag met Cito Kijk- en luistertoetsen Nederlands in Woots

De Cito Kijk- en luistertoetsen Nederlands vmbo bb, kb en gt vind je vanaf dit schooljaar in Woots. Daarmee is naast papieren afname nu ook digitale afname mogelijk. Daarnaast train je met behulp van een oefenbank de kijk- en luistervaardigheid van jouw leerlingen en stoom je ze klaar voor het schoolexamen. In dit webinar op 1 oktober laten we je graag zien hoe je met het platform werkt. Wat is er nodig voor de inrichting van platform, hoe zet je toetsen klaar en hoe geef je leerlingen toegang. Heel veel praktische tips komen voorbij en we laten het ook stap voor stap zien. Via de chat zitten we klaar om vragen te beantwoorden. Ook voor docenten moderne vreemde talen die nieuw met Woots werken is dit webinar relevant.

Webinar op 1 oktober
Wil jij weten hoe het toetsplatform werkt? Neem dan deel aan dit gratis webinar op donderdag 1 oktober 2020 van 15.00 tot 16.00 uur.  

Doe mee en tip ook je collega‚Äôs en docenten Nederlands in je netwerk! Heb je nu al vragen? Dien ze vooraf alvast in, zodat we daar tijdens het webinar op in kunnen gaan.  

donderdag

1

oktober 2020

Dit webinar heeft al plaatsgevonden, u dient ingelogd te zijn om het terug te kijken.