Terug Hulp nodig
Kan uw klant de hypotheek ook in de toekomst nog betalen? Loopt u tegen muren op bij Bijzonder Beheerzaken? Wij willen u graag inzicht geven in de oplossingen die wij als MUNT kunnen bieden.   Neemt u de betaalbaa...
327 keer bekeken

Kan uw klant de hypotheek ook in de toekomst nog betalen?

Loopt u tegen muren op bij Bijzonder Beheerzaken? Wij willen u graag inzicht geven in de oplossingen die wij als MUNT kunnen bieden.

 

Neemt u de betaalbaarheid bij terugval in inkomen mee in uw adviesgesprek? Hoe zorgen we dat onze klanten in een echtscheiding aan hun financiƫle verplichtingen kunnen blijven voldoen? Hoe voorkomt u dat uw klant betalingsproblemen krijgt? Dit zijn een aantal vragen waar we graag met u over in gesprek gaan tijdens onze volgende Webinar.

 

Wij willen graag dat alle MUNT klanten zorgeloos kunnen wonen, ook als het soms financieel tegenzit. Er zijn situaties in het leven van uw klanten waarbij ze hun hypotheek (even) niet kunnen betalen. In die gevallen zijn wij er ook voor uw klant.

Een aantal onderwerpen die we dit Webinar zullen bespreken:

-Verplichtingen vanuit Wet en Regelgeving

-Samenwerking geldverstrekker, adviseur en klant

-Wanneer kan jij in actie komen? Actief en re-actief handelen

 

Wij houden van interactie, met u. Dus u bent tijdens dit Webinar van harte uitgenodigd om te reageren en vragen te stellen. Wij beantwoorden deze vragen graag zoveel mogelijk live in het Webinar. Heeft u nu al vragen? Mail ze dan naar info@munthypotheken.nl.

 

Klik op de rode button om u aan te melden voor ons Webinar. De eerste 40 aanmeldingen krijgen een verrassing!

 

Tot dan!

 

Ellen Hensbergen - Directeur MUNT Hypotheken

Jet Wesseling - Relatiemanager

Ramona Haaring - Klantcoach Bijzonder Beheer

Arthur van de Woestijne - Manager Dienstverlening NHG

donderdag

17

februari 2022

Dit webinar heeft al plaatsgevonden.