Terug Hulp nodig

Het najaar in met 10 gouden tips

Het najaar in met 10 gouden tips

Het handelsconflict, de uitgestelde BREXIT, alweer stimulerende maatregelingen van de ECB, negatieve rentes en pieken in de olieprijs van maar liefst 20% in één dag: 2019 is tot nu toe een uiterst boeiend jaar voor de belegger. Ondanks deze perikelen heeft de AEX haar opmars in de tweede helft van het jaar stevig voortgezet. 

De grote vraag is dan ook of deze opmars zal aanhouden, en wat de parels zijn onder de AEX en andere Nederlandse fondsen die voor u als belegger belangrijk zijn om in de gaten te houden.

In dit gratis online seminar van DFT bespreken John Beijer, senior analist bij TurboTrends en productspecialist Christophe Cox van Commerzbank Beursproducten dé trends en marktontwikkelingen waarvan u als belegger op de hoogte móet zijn: hoe staat de AEX er fundamenteel voor en wat geven de technische indicatoren aan? Welke recente ontwikkelingen kunnen een impact hebben op uw beleggingen? 

Tijdens de presentatie geeft Beijer zijn marktvisie over de Nederlandse beursindices en zijn concrete koersdoelen over het restant van het jaar. Uiteraard ontbreekt zijn visie over de individuele aandelen niet, en zal hij aangeven welke Nederlandse fondsen een must-have zijn in uw portefeuille om het jaar mooi af te sluiten. 

Christophe Cox toont de werking van verschillende beursproducten en hoe u hiermee kunt anticiperen op alle mogelijke marktbewegingen. Ook staat hij stil bij de risico’s die zijn gebonden aan de producten.

In dit interactieve online seminar neemt u deel aan verschillende polls, komt u te weten hoe uw medebeleggers denken over de markt, en kunt u live vragen stellen gedurende de presentatie.

We zien u graag 17 oktober 2019 om 20u00 online om de gouden tips van dit najaar te ontdekken! 

Klik hier voor meer informatie over Commerzbank Beursproducten 

Klik hier voor meer informatie over John Beijer en Turbotrends

 

 

donderdag

17

oktober 2019

Dit webinar heeft al plaatsgevonden, u dient ingelogd te zijn om het terug te kijken.