Terug Hulp nodig
DFT Online Seminar | Actief beleggen in volatiele tijden Wilt u weten of er na de steile rit omhoog van aandelen in de afgelopen weken nog meer in het vat zit of dat het tijd wordt om de winsten te verzilveren? Volg dan op dond...

DFT Online Seminar | Actief beleggen in volatiele tijden

DFT Online Seminar | Actief beleggen in volatiele tijden

Wilt u weten of er na de steile rit omhoog van aandelen in de afgelopen weken nog meer in het vat zit of dat het tijd wordt om de winsten te verzilveren? Volg dan op donderdag 29 januari het DFT Online Seminar met technisch analist Edward Loef en Martijn Weller van IG.  

De aandelenmarkten vonden na de valse start aan het begin van het jaar de weg hard omhoog. Deze stijging kwam als reactie op de verwachte bazooka die de Europese Centrale Bank vorige week heeft ingezet om de economie in de eurozone te stimuleren en de inflatie aan te jagen.  

Tijdens het online seminar zullen Loef en Weller laten zien waar de kansen liggen voor aandelen en indices en welke strategie u het beste kunt volgen. Ook nemen zij de risico's voor de aandelenmarkten onder de loep en geven ze aan of u nog in moet stappen of dat het juist tijd is om na de forse koersstijgingen weer uit te stappen. Tevens komt aan bod hoe technische analyse u kan helpen bij beleggen in volatiele tijden.   

Aan het eind van het seminar geeft Loef een aantal concrete tips over aandelen die het in de komende tijd naar verwachting beter gaan doen dan de markt. 

Het gratis webinar zal interactief zijn: u kunt LIVE vragen stellen aan de presentatoren.

We hopen u op 29 januari om 20:00 uur bij het online seminar te mogen verwelkomen, graag tot dan! 

donderdag

29

januari 2015

Dit webinar heeft al plaatsgevonden.