Terug Hulp nodig

DFT Online Seminar | Snel en technisch de markt verslaan met IG en Tostrams

DFT Online Seminar | Snel en technisch de markt verslaan met IG en Tostrams

Wilt u weten hoe u als belegger met behulp van technische analyse snel kan handelen om de aandelenmarkten te verslaan en in te spelen op kansen die individuele aandelen bieden? Volg dan op dinsdag 19 mei het gratis DFT Online Seminar met technisch analist Royce Tostrams en handelaar Martijn Weller van IG. 

Komen de aandelenmarkten weer op stoom na het zeer sterke eerste kwartaal, of krijgen beleggers hoogtevrees waardoor winstnemingen in de hand worden gewerkt? Tijdens dit webinar passeren verschillende markten de revue, waaronder aandelen en indexen.  

Tostrams zal aan de hand van zijn technische analyse concrete tips geven voor het verslaan van de markten. Weller zal u laten zien hoe u met CFD’s en aandelen kunt handelen en wat de voordelen hiervan zijn. De beide beursdeskundigen vertellen u ook hoe u snel en technisch de markten kunt benaderen. 

Het gratis webinar is te volgen via desktop en tablet. We hopen u op dinsdag 19 mei bij het online seminar dat duurt van 20:00 tot 21:00 te mogen verwelkomen.

dinsdag

19

mei 2015

Dit webinar heeft al plaatsgevonden.