Terug Hulp nodig
76 keer bekeken

HR & Technologie - Hoe bereid je medewerkers voor op een toekomst met technologie?

Bij plannen over digitale transformatie binnen organisaties zijn bestuurlijke- en technische functies vanaf dag één betrokken bij de implementatie. HR-professionals worden vaak aan het eind van het proces erbij betrokken.  Dat is zonde, want veel digitale interventies van organisaties mislukken omdat de organisatiestructuur- en cultuur niet in lijn zijn met de plannen. In de toekomst gaan mens én technologie in bijna elk werkproces met elkaar samenwerken – en door snel opeenvolgende ontwikkelingen blijft deze samenwerking continu veranderen.

Hoe kan jij als HR-professional bijdragen aan de digitale transformatie van jouw organisatie?  Hoe weet je als HR-professional welke competenties jouw organisatie in de toekomst nodig heeft? En hoe zorg je er vervolgens voor dat medewerkers deze competenties ontwikkelen? In dit Webinar vertellen ervaringsdeskundigen en experts hoe je dit als HR-professional kunt aanpakken. Je krijgt in korte tijd inspiratie en tips om ook in jouw organisatie weer een stap verder te komen op de weg naar een digitale toekomst. 

Dit Webinar wordt georganiseerd door de Human Capital Agenda ICT,  Nederlandse AI Coalitie  en de  Dutch Blockchain Coalition. Deelname is gratis.

Programma:

Het Webinar wordt gehost door Katja van Kranenburg, partner advocatenkantoor CMS. Daarnaast is Katja voorzitter van de HCA bij de Dutch Blockchain Coalition en van de werkgroep HC van de Nederlandse AI Coalitie. We bespreken samen met deskundigen de volgende onderwerpen:  

1. Impact van digitalisering op rollen en werkprocessen in de organisatie.

Spreker: Katinka van Brakel – UWV – Senior Arbeidsmarktadviseur

2. Het ontwikkelen van digitale competenties in de organisatie 

Spreker: Carlet Hoes - Tata Steel Nederland – Programmamanager DataDrivenSteel

Spreker: Suzanne Haanappel - Digital Culture & Change Lead binnen Alliander

3. Hoe laat je medewerkers leren?

Spreker: Maartje Denkers - Digital Transformation Manager

 

Meld je aan met de knop rechts en we zien je graag op 6 oktober!

Namens de Nederlands AI Coalitie, Human Capital Agenda ICT, Dutch Blockchain Coalition.

donderdag

6

oktober 2022

Dit webinar heeft al plaatsgevonden, u dient ingelogd te zijn om het terug te kijken.