Filter webinarsSluit filter
Log in voor een compleet overzicht van alle webinars
141 keer bekeken

RADIO & CBS – CBS heeft met data goud in handen

Ruben Dood (directeur dienstverlening en informatieverstrekking) van het CBS (Centraal Bureau voor de Statistiek) vertelt in de webinar over datagedreven werken bij de Overheid; hoe doe je dat, hoe wordt je werk er beter van en hoe kan het CBS je hiermee helpen?

Datum: 11 februari 2020
Duur: 1 uur
218 keer bekeken

Webinar over cybersecurity: hoe word je weerbaar?

Wat kan de Rijksambtenaar doen om digitaal veilig te zijn en te blijven? Welke ontwikkelingen zijn er op dit gebied? Waar moet je op letten tijdens je werk? Hans de Vries en  Koen Sandbrink van het Nationaal Cyber Security Centrum vertellen hierover tijdens een RADIO-webinar op dinsdag 22 oktober.

Datum: 22 oktober 2019
Duur: 1 uur
102 keer bekeken

De impact van digitalisering

De impact van digitalisering

Welke invloed heeft digitalisering op de mens? Hoe verandert de mens door digitalisering? Welke mogelijkheden biedt digitalisering ons als Rijksambtenaar? Welke ethische dilemma’s ontstaan er door digitalisering?

Peter Joosten vertelt hierover tijdens een webinar op dinsdag 24 september van de RijksAcademie voor Digitalisering en Informatisering Overheid (RADIO).

Datum: 24 september 2019
Duur: 1 uur
268 keer bekeken

Webinar over blockchain met Olivier Rikken en Marloes Pomp

Olivier Rikken en Marloes Pomp geven een webinar over blockchain want het is booming. Wat is blockchain eigenlijk? Begrijp jij al hoe het werkt? Welke impact heeft het op jouw sector en je eigen werk? Wat kun je als Rijksambtenaar met blockchain? En wat is de rol van de overheid? Ontdek het tijdens dit webinar, ...

Datum: 4 juli 2019
Duur: 1 uur
320 keer bekeken

Privacy met Aleid Wolfsen

Privacy met Aleid Wolfsen

Aleid Wolfsen, voorzitter van de Autoriteit Persoonsgegevens, geeft een webinar over privacy. Wat hebben we geleerd van de nieuwe AVG. Wat zijn de uitgangspunten, wat de misverstanden? Nederlanders  maken zich zorgen over hun privacy. Kijk mee en stel je vraag!

Datum: 7 mei 2019
Duur: 1 uur
Datum: 11 december 2018
Duur: 1 uur
275 keer bekeken

Jim Stolze over AI

Jim Stolze over AI

Jim Stolze is een tech-ondernemer op Amsterdam Science park. Met zijn bedrijf Aigency levert hij oplossingen op het gebied van “kunstmatige intelligentie” aan grote bedrijven. Op zaterdag schrijft hij een column in het FD.Hij neemt je mee in de wereld van AI, vertelt wat algoritmisering is en geeft een preview van de nationale AI cursus ...

Datum: 20 november 2018
Duur: 1 uur
250 keer bekeken

Oud en Nieuw – Geert Wind

Oud en Nieuw – Geert Wind

Geert Wind geeft de eerste webinar, van een serie van 3. Hij heeft 40 jaar ICT ervaring binnen de overheid en is initiatiefnemer van ABD APP ICT, het scholingsprogramma voor topmanagers op gebied van ICT. Geert vertelt wat de gevolgen zijn van fundamentele ICT veranderingen op de samenleving en de overheid. Ook bespreekt hij de ...

Datum: 16 oktober 2018
Duur: 1 uur