Terug Hulp nodig

De staat van cybersecurity: risicomanagement in een dynamische en digitale wereld

Heb jij als organisatie zicht op de cyberincidenten, -dreigingen en -risico’s en weet jij hiermee om te gaan? Ben jij goed beschermd tegen digitale risico's, en neem jij hierin het belang voor de sector en andere organisaties in de keten mee? Zijn de basismaatregelen van jouw cyberweerbaarheid al op orde?

In de studio gaan Raymond Bierens (Cybery) en Remy Knecht (Digie) onder leiding van Brenno de Winter in gesprek over de nieuwe (Europese) wet- en regelgeving op het gebied van cybersecurity en het belang van en het onderscheid in risicomanagement. Ook schetsen zij een gezamenlijk beeld van welke risico’s we nu met welke maatregelen kunnen mitigeren, bieden zij handelingsperspectieven en helpen zij die te vertalen naar daadwerkelijk handelen.

Aan de hand van concrete praktijkvoorbeelden en prikkelende stellingen combineren de sprekers de laatste inzichten uit de wetenschap met ontwikkelingen uit de praktijk en gaan in gesprek met de deelnemers van het webinar.

Dit webinar is een initiatief van de RijksAcademie voor Digitalisering en Informatisering Overheid en wordt georganiseerd door INSPIR8ION in samenwerking met Cybery en Digie.

dinsdag

13

december 2022

Dit webinar heeft al plaatsgevonden en is niet meer beschikbaar.