Webinar overzicht Hulp nodig
De Britten hebben gekozen. Wat nu met mijn beleggingen? Na 23 juni is duidelijk wat de Britten willen. In de EU of uit de EU? Beleggers kunnen aan de slag met de herschikking van hun portefeuille. Voor anderen is de Britse dui...
71 keer bekeken

De Britten hebben gekozen. Wat nu met mijn beleggingen?

De Britten hebben gekozen. Wat nu met mijn beleggingen?

Na 23 juni is duidelijk wat de Britten willen. In de EU of uit de EU? Beleggers kunnen aan de slag met de herschikking van hun portefeuille. Voor anderen is de Britse duidelijkheid misschien wel het goede moment om te beginnen met beleggen. In deze aflevering van De Gouden Greep gaan Peter Siks van Binck Fundcoach en Martijn Rozemuller van Think ETF’s dieper in op deze beide aspecten. In dit online seminar kunt u ook direct uw vragen stellen aan een team van deskundigen dat achter de schermen klaar staat.

Na het volgen van dit seminar weet u:

Hoe u als belegger met ETF’s kunt inspelen op de Britse keuze.
Hoe u uw portefeuille beter kunt voorbereiden op dit soort gebeurtenissen die in de toekomst zonder twijfel meer zullen voorkomen.
Hoe u als beginnend belegger een rustige en reële start kunt maken.
De voordelen van zelf beleggen of het laten doen door professionals.

Peter Siks is beleggingstrainer bij Binck Fundcoach. Martijn Rozemuller is directeur van Think ETF’s. Deze aflevering het Gouden Greep seminar wordt gepresenteerd door Janneke Willemse.

Dit Gouden Greep seminar wordt u aangeboden door Think ETF’s en Binck Fundcoach

donderdag

30

juni 2016

Dit webinar heeft al plaatsgevonden.