Webinar overzicht Hulp nodig
De Grote Cryptoshow – Inside Blockchain   De blockchainrevolutie komt eraan, maar hoe en wanneer gaat blockchain daadwerkelijk de wereld veranderen?! In deze aflevering van ‘De Grote Cryptoshow’ duiken R...
3118 keer bekeken

De Grote Cryptoshow – Inside Blockchain

Hoe blockchain de wereld gaat veranderen

image Cryptoshow

 

De blockchainrevolutie komt eraan, maar hoe en wanneer gaat blockchain daadwerkelijk de wereld veranderen?! In deze aflevering van ‘De Grote Cryptoshow’ duiken Roland en Frederieke dieper in de techniek en toepassingen van blockchain.

 

  • De impact van blockchain
  • Wat zijn de meest veelbelovende blockchainprojecten in Nederland?

  • Waar staan we? Welke landen lopen voor?

 

Onze experts:  

Sprekers Inside Blockchain

Koen Hartog geeft blockchainadvies aan overheidsinstellingen en is daarnaast smart working en digital innovation expert. Heeft ook een loopbaan gehad bij verschillende overheden.

Tobias Disse is CEO & Co-founder van Khyria.io. Met zijn 23 lentes jong geeft hij advies over blockchain aan Shell, KLM en Berkeley University (USA).

Eveline Klumpers is mede-oprichter van Katalysis, dat door middel van blockchaintechnologie ervoor wil zorgen dat schrijvers direct betaald worden voor hun online content.  

Thomas Marckx is mede-oprichter van het Belgische TheLedger.be, dat blockchainapplicaties bouwt voor bedrijven en overheden.

Robert-Reinder Nederhoed Na zijn studie Kunstmatige Intelligentie in Groningen, richtte Robert-Reinder zich op ontwikkelen van internet. In 2012 zei hij zijn baan op en startte Biccur.com, een start-up in Blockchain en bitcoindiensten. In april 2013 behaalde Bitmymoney een investering, waarna de organisatie zich volledig toelegde op het aanbieden van Blockchaindiensten in Europa.

Yurry Hendriks Als teamleider IT betalingsverkeer stimuleerde Yurry een aantal jaren terug zijn ontwikkelaars om zich te verdiepen in Bitcoin. Al snel werd hij zelf ook enorm enthousiast over de mogelijkheden die blockchain technologie biedt. In 2015 werd hij gevraagd om binnen ABN AMRO IT de blockchain competentie op te gaan bouwen.   

dinsdag

13

maart 2018

Dit webinar heeft al plaatsgevonden.